Subiect: Ca de obicei...Un nou incepator.
Salutare tuturor...Eu sunt Marius din Bucuresti
Am 1 acvariu de 60 l
- filtru FANFILTRE (FAN-2 PLUS)
- pompa de aer..APS 100 ,,Tetratec
- incalzitor aquanel 75
neon nu am pt k am acvariu simplu dar folosesc o veioza mica din aia din comert
Pestisorii...
1 scalar
2 xipho (pereche)
2 guppy (pereche)
2 gurami
4 sanitari 3 albino si 2 negrip
5 neoni,,aveam 6 defapt si am gasit 1 mort cand am scos apa (20% cam la 3-4 zile cand e buna apa de la robinet ) sper k nu are nimic dak o las mai mult de 48 de ore
)asa,,,si am citit pe net k sanitari (cei negri) papa nenoi mai micuti noaptea
Eu am facut cicalarea cam o sapt si ceva si am folosit si easyBalance si la o saptamana am pus 3 sanitari, am mai stat 3 zile si am adaugat si ceilalti pestisori...bine nu toti odata intr-un interval de 2-3 zile,,,pe rand asa ,,,
Plantele le am artificiale k am zis sa nu ma complic fiind incepator dar k substrat am nisip fin si deasupra pietricele din alea granulate colorate (albastru, mov, roz, rosu, alb,,,etc )si inca un strat de pietricele mai mari tot colorate (mov si portocaliu),,,dar le-am scos k am observat k sanitari albino ereau pe burtik mov
Ca decor am o buturuga sau ce e aia ) si un fel de castel,,,,o sa adaug si niste poze
Si inca ceva...momentan nu stau in Bucuresti si avariul il am la tara undeva la 45 de km de Bucuresti spre Giugriu...si apa e put si am observat k apar niste pete albe pe marginea avariului ,,,o fi prea calcaroasa? bine am hidrofor nu o iau din put direct k banuiesc k si hidroforul are un filtru
De mancare le dau teramenu si tetramin fulgi dar e aceasi chestie...
Toate cele bune