Re: Acvariul meu
Eu as merge pe (Seiryu) da mult m-ai bine cu contrastul plantelor,le pune in evidenta mai mult decat (Dragon Stone). acum decizia ramane a ta
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu
Pagini « 1 … 44 45 46 47 48 … 89 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Eu as merge pe (Seiryu) da mult m-ai bine cu contrastul plantelor,le pune in evidenta mai mult decat (Dragon Stone). acum decizia ramane a ta
Dar despre aceasta roca vulcanica ceramizata ce ziceți ??? și încă odată scuze de off topic...
Ochiometric vorbind pare destul de buna, chiar interesanta :fok Acum ce nu stiu eu este ce elemente va ceda in apa...calciul este cea mai mica grija la apa ta...ma gandesc la alte elemente...ca-i tabelul lui Mendeleev plin
Salutari!
Cu acordul lui Marius am sa pun ceva poze cu pietrele ce vor face parte din urmatorul meu setup.
Pitrele se numesc UNZAN STONE si le-am achizitionat cu ocazia unei prezentari ADA aici in Viena. Sper sa va placa.in afara de astea mai am inca 2 dar mai micute.
Astept pozele :noroc Eu le trec prin paint sa le mai micsorez cam de la 3 mega la 1 mega, am inteles ca dimensiunea maxima suportata pe site este 2 mega pentru o poza.
ps: Ieri m-am ocupat mai intens de modificarile pe care tot amanam sa le fac referitor la instalatia de CO2...am dat gaura in perete sa trec furtunul (butelia va sta in camera alaturata), am facut probe, reglaje, numarator de bule din pet de 0,5 l. ..tot ce trebuie...Incepand de azi am trecut oficial la CO2 presurizat
Sa te tii, utricularia acum ))))
Depinde Mariuse...inca nu ma pronunt...planta merge dar cam incet. Ar trebui sa schimb si neoanele ca au deja un an si 7 luni.
Nu stiu de ce nu le-a luat. Pozele sunt mici. Mai incerc inca o data sa pun cate 2
Set 2
Arata bine. :fok seamana cu roca vulcanica nearga, doar ca au forma mai deosebita...
Ma bucur ca iti plac , acum trebuie sa le pun si in valoare :smoke , sunt convins ca multi din cilegii de aici ar putea sa faca ceva deosebit cu ele. acum ramane sa vad cum ma descurc.
Intradevar este o roca vulcanica promovata de cei de la ADA.
NEW" stone, Unzan stone has been released!
2012-01-20
Unzan-Stone
The popular stone on ADA View, Unzan stone is now on sale.
It is a processed volcanic stone with indented rough surface. You can make a layout easily by putting some Aquasoil in the dent and placing Wabi-kusa on it. As it is in various sizes, it can be used for many different aquascaps in various tank sizes. The Wabi-kusa poster and brochure recently released features a layout with Unzan stone. The stones are available in S,M,and L sizes.
Greu nu este,trebuie doar răbdare și sa ști cea ceti dorești de la setapul pe care îl dorești sal faci.Aceasta este părerea mea,acum rămâne la aprecierea ta.
Depinde Mariuse...inca nu ma pronunt...planta merge dar cam incet. Ar trebui sa schimb si neoanele ca au deja un an si 7 luni.
Pun pariu ca de paste nu se mai vede bob de manado!;) :apl
Daca schimbi neoanele si mai ai si o apa moale,trebuie sa o ia ca nu o fi nava spatiala,o pacalesti tu....
Multa bafta !!!
Pun pariu ca de paste nu se mai vede bob de manado!;) :apl
Pariu nu fac... ca poate pierd
Daca schimbi neoanele si mai ai si o apa moale,trebuie sa o ia ca nu o fi nava spatiala,o pacalesti tu....
Multa bafta !!!
Multumesc! Asa zic si eu...sa o pacalesc neoanele cred ca abia la anul reusesc sa le schimb (:|
Eeee,mai e putin pana ,,la anul".....
Da...putin de tot, nici doua saptamani
Pun si o poza cu pestisorii. Nu prea se vad bine din cauza substratului...dar in curand o sa-l acopar cu plante.
Am vrut sa iau si eu 10 si mi-au alunecat printre degete
Sunt foarte frumosi,mai ales cand sunt multi.
Mai urmaresc,poate,poate...
Se merita sa cumperi macar 10, data viitoare nu-i mai scapa :crapdar Eu cu 5 dintre ei m-am pomenit in filtru, noroc ca am vazut ca-mi lipsesc la numaratoare si am desfacut filtrul...au fost trasi prin sorbul de la tetratec, asta chiar cand i-am luat, erau mai micuti atunci...
Pagini « 1 … 44 45 46 47 48 … 89 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu