Re: Peisaj (landscape)
Da, te am vazut pe doua forumuri internatzionale, cred ca acolo iti este locul. Bafta!!!!!
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Acvarii medii (apa dulce) » Peisaj (landscape)
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Da, te am vazut pe doua forumuri internatzionale, cred ca acolo iti este locul. Bafta!!!!!
As pleca si maine in alta tara civilizata, fara manele.
Sa nu fiu inteles gresit, imi iubesc tara numai ca in ultimul timp oamenii s-au schimbat foarte mult. E o diferenta enorma intre romanii de la inceputul secolului XX- sfarsitul celui de-al doilea Razboi Mondial si cei de acum.
Ce bine zici...
Ce treaba are manelele cu Romania nu te inteleg :omfg
Nici una.
Poti face acvaristica si in Romania fara sa asculti manele :sok
Societatea evolueaza,dar spre rau se pare...
Scuze de off-topic,dar stie Ionut ce zice !!!
Poate ca din cauza schimbarii modului in care abordam educatia si o aplicam intru-n mod diferit, de cel al parintilor nostrii..... Cei cu o vointa puternica sunt capabili sa reuseasca :sok ,iar cei lipsiti de ea vor pierde.... :hug
Alte poze ? :apl
foarte frumos.de exceptie.
felicitari.
Va multumesc frumos!!
Peisaj montan
Iar ai scos apa din el ???
:apl :apl :apl
Superb, frumos te joci cu neonul ala din spate cum naiba se intinde trifoiul, ala japonez , ca am avut si eu si crestea in sus
Drumul catre concursuri ......... :sevil
@ floreamarian37 - Inca nu. :sok
@ mariuspopa69 - Multumesc!! Ce lumina aveai?
@ elis - Multumesc!! Nu stiu daca voi participa la vreun concurs.
In sfarsit, am reusit sa fac rost de pesti.
Black neon tetra:
Cam mare:))) 4 tuburi giesemann de 24w la nici 80 de l de apa, dar...ast e
Caracidele astea sunt frumoase doar in grup si de la distanta, de aproape zici ca-s fierti
Frumoasa poza!
Multumesc!!
Am primit un cadou foarte frumos de la cei de pe forumul ukaps.org - Best international aquascape done by a ukaps member - the winner is Ionut Godea with Peisaj - http://www.ukaps.org/forum/threads/winners-of-the-ukaps-awards-2013.30823/
^:)^ Bravoooo!!!! Ai castigat si fara sa participi la concursuri . Ai sa ajungi si acolo la concursuri, sa ne reprezinti cat mai sus spre podiumul de premiere :fok
Multumesc!! Am fost placut surprins de acest premiu. Nici nu stiam despre concurs. Din atatea acvarii de acolo, am ramas uimit ca au votat mai multi membrii ukaps setup-ul meu. Sunt onorat.
Esti ...o surpriza si pentru noi ! :apl
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Acvarii medii (apa dulce) » Peisaj (landscape)