941

Re: Acvariul meu

Frumos smile :apl

942

Faine tufe mai ai acolo mai Marius! wink
Inca o data jos palaria pentru rabdarea cu gazonul. smile

943

Pai la cat co 2 le-ai dat cred și eu ca sau saturat și au ieșit și ele la aer...

944

ciuaua A scris:

Frumos smile :apl

alex08 A scris:

Faine tufe mai ai acolo mai Marius! wink

Multumesc! ^:)^

alex08 A scris:

Inca o data jos palaria pentru rabdarea cu gazonul. smile

Mai de graba frica pana la paranoia sa nu o dau in bara decat rabdare:lol: Am fost foarte precaut cu aceasta planta...vad ca s-a mai imprietenet cu mine, asa ca de cateva zile i-am facut cunostinta cu cel de-al 4-lea neon din lampa  wink

lup cosmin A scris:

Pai la cat co 2 le-ai dat cred și eu ca sau saturat și au ieșit și ele la aer...

Tare ma feresc sa nu-mi scape mana in robinetul ala o data lol

Las-o mai Mariuse,ca prea o cocolosesti si se invata cu narav  lol
Sa-i pui ceva tarie si ei la radacina de revelion,ceva JB,Jack...stii tu  big_smile

marian37

946 Editat de MariusMinu (2013-12-31 14:47)

floreamarian37 A scris:

Las-o mai Mariuse,ca prea o cocolosesti si se invata cu narav  lol

Este ea cu narav de mult...altfel am fi vazut-o prin mai multe bazine  lol Ii numeri pe degetele de la o mana pe cei care au reusit sa faca gazon de utricularia in RO. :melc

floreamarian37 A scris:

Sa-i pui ceva tarie si ei la radacina de revelion,ceva JB,Jack...stii tu  big_smile

De Sf. Andrei m-am imbatat si i-am turnat si ei la radacina cateva pahare de AS  :noroc

Atunci las-o sa-si revina,ca e mahmura inca...  lol  lol  lol

marian37

948

O tin numa' cu zeama de varza pana la primavara smile

Asaaaaaa....!!!!!! lol

marian37

950

Ai grija sa nu devina obișnuinta colega cu JB  wink

951

lup cosmin A scris:

Ai grija sa nu devina obișnuinta colega cu JB  wink

sad pai n-am mai baut de anul trecut lol

lol  lol  lol

marian37

953

Eu zic ca am sarbatorit destul,  :noroc asa ca e timpul sa ne intoarcem la ale noastre wink Am trecut la faza a doau a operatinuii intinerirea stemurilor asa ca am replantat toate varfurile de macrandra care au iesit dupa ultima tunsoare, partea de jos la gunoi...deja avea 2 luni ...Va prezint o poza cu partea din dreapta unde au mai rasarit si cateva pietre hmm ...cu toate ca nu tin minte sa fi pus samanta de piatra acolo lol si o poza cu starea intermediara in care se afla UG. Urmeaza sa fac acelasi lucru si in dreapta in cursul zilei de azi...

954

La multi ani !!!
Foarte frumos. Tine-o tot asa. :apl

955

La multi ani!
Multumesc, si cateva poze mai de aproape cu macrandra pe care nici nu am plantat-o bine si a si inceput sa perleze de mama focului  :omfg

http://i43.tinypic.com/2em1v1d.jpg
http://i40.tinypic.com/1zd7q13.jpg

956

Pot spune cu mina pe inima ca este planta care mia plăcut cel mai mult felicitări colega ca ai reușit sa înmulțești aceasta planta  :sok

957

Multumesc Cosmin! Mai avem doaar 2 fire in setarea precedenta...acum am 100 big_smile numai plante tinere :fok

958

Felicitari  :apl  :apl  :apl

959

Frumos... bv bv  :apl

960 Editat de MariusMinu (2014-01-06 12:17)

Va multumesc! ^:)^  Atasez si o poza cu starea in care se afla bazinul astazi 06.01.2014.
http://i40.tinypic.com/iq9f6x.jpg