Re: Acvariul meu
Frumos :apl
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu
Pagini « 1 … 46 47 48 49 50 … 89 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Faine tufe mai ai acolo mai Marius!
Inca o data jos palaria pentru rabdarea cu gazonul.
Pai la cat co 2 le-ai dat cred și eu ca sau saturat și au ieșit și ele la aer...
Frumos
:apl
Faine tufe mai ai acolo mai Marius!
Multumesc! ^:)^
Inca o data jos palaria pentru rabdarea cu gazonul.
Mai de graba frica pana la paranoia sa nu o dau in bara decat rabdare:lol: Am fost foarte precaut cu aceasta planta...vad ca s-a mai imprietenet cu mine, asa ca de cateva zile i-am facut cunostinta cu cel de-al 4-lea neon din lampa
Pai la cat co 2 le-ai dat cred și eu ca sau saturat și au ieșit și ele la aer...
Tare ma feresc sa nu-mi scape mana in robinetul ala o data
Las-o mai Mariuse,ca prea o cocolosesti si se invata cu narav
Sa-i pui ceva tarie si ei la radacina de revelion,ceva JB,Jack...stii tu
Las-o mai Mariuse,ca prea o cocolosesti si se invata cu narav
Este ea cu narav de mult...altfel am fi vazut-o prin mai multe bazine Ii numeri pe degetele de la o mana pe cei care au reusit sa faca gazon de utricularia in RO. :melc
Sa-i pui ceva tarie si ei la radacina de revelion,ceva JB,Jack...stii tu
De Sf. Andrei m-am imbatat si i-am turnat si ei la radacina cateva pahare de AS :noroc
Atunci las-o sa-si revina,ca e mahmura inca...
Asaaaaaa....!!!!!!
Ai grija sa nu devina obișnuinta colega cu JB
pai n-am mai baut de anul trecut
Eu zic ca am sarbatorit destul, :noroc asa ca e timpul sa ne intoarcem la ale noastre Am trecut la faza a doau a operatinuii intinerirea stemurilor asa ca am replantat toate varfurile de macrandra care au iesit dupa ultima tunsoare, partea de jos la gunoi...deja avea 2 luni ...Va prezint o poza cu partea din dreapta unde au mai rasarit si cateva pietre
...cu toate ca nu tin minte sa fi pus samanta de piatra acolo
si o poza cu starea intermediara in care se afla UG. Urmeaza sa fac acelasi lucru si in dreapta in cursul zilei de azi...
La multi ani !!!
Foarte frumos. Tine-o tot asa. :apl
La multi ani!
Multumesc, si cateva poze mai de aproape cu macrandra pe care nici nu am plantat-o bine si a si inceput sa perleze de mama focului :omfg
Pot spune cu mina pe inima ca este planta care mia plăcut cel mai mult felicitări colega ca ai reușit sa înmulțești aceasta planta :sok
Multumesc Cosmin! Mai avem doaar 2 fire in setarea precedenta...acum am 100 numai plante tinere :fok
Felicitari :apl :apl :apl
Va multumesc! ^:)^ Atasez si o poza cu starea in care se afla bazinul astazi 06.01.2014.
Pagini « 1 … 46 47 48 49 50 … 89 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu