Re: The Rock
Dany, otto nu prea au treaba cu GDA, mai mult cu diatomee... :-)
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Acvarii medii (apa dulce) » The Rock
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Dany, otto nu prea au treaba cu GDA, mai mult cu diatomee... :-)
Merci Marius, am sa va tin la curent cu evolutia lui. :noroc
Iata si porcusorii mei.
Astia am impresia ca iti cam scout plantutele mici din substrat
Frumosi acesti cory....dar nu ti-e frica ,ca sar putea sa-ti scoata gazonul din substrat?
Grija mare cu ei la inceput :omfg :omfg
Salut. Ii am de 4 zile si nu mi-au scos nici un fir (deocamdata ). Sunt inca mici. E o placere sa ma uit la ei, sunt foarte activi si jucausi. Am bagat destul de adanc plantele in substrat, mai ales gazonul.
Salut. Ii am de 4 zile si nu mi-au scos nici un fir (deocamdata
). Sunt inca mici.
Te cred ca sunt frumosi..dar daca observi vre-o miscare "gresita" de a lor te sfatuiesc sa ii scoti pana se va face gazonul.....altfel, s-ar putea sa plantezi zilnic la el
Are dreptate Petre! Eu am doi SAE care cand se apuca de pheonix moss , dracii il ia , cred ca voi scapa de ei. Ei imi scot si utricularia de imi creste in aer
Stiu ca sunt "periculosi" pentru gazoane, am sa fiu atent la ei. Incerc sa ii dresez sa nu faca prea mare deranj .
Va multumesc pentru sfaturi. SAE am avut si eu 2, dar nu le-a mai placut in apa , au vrut pe uscat (au sarit pe rand din bazin).
In momentul de fata am 11 Cory, 3 sunt veterani iar ceilalti su t pui.
Stiu ca sunt "periculosi" pentru gazoane, am sa fiu atent la ei. Incerc sa ii dresez sa nu faca prea mare deranj
.
Va multumesc pentru sfaturi. SAE am avut si eu 2, dar nu le-a mai placut in apa, au vrut pe uscat (au sarit pe rand din bazin).
In momentul de fata am 11 Cory, 3 sunt veterani iar ceilalti su t pui.
Asa am patit si eu cu SAE...a facut un triplu axel cu surub si a aterizat direct pe gresie. :of I-am dat nota 10 la impresia artistica.
Sper ca i-ai lasat acolo jos,sa primeasca aplauzele....
M ai terminat cu pietrele, fac ce fac si mai intru la tine sa le vad )))
dany112004 A scris:Stiu ca sunt "periculosi" pentru gazoane, am sa fiu atent la ei. Incerc sa ii dresez sa nu faca prea mare deranj
.
Va multumesc pentru sfaturi. SAE am avut si eu 2, dar nu le-a mai placut in apa, au vrut pe uscat (au sarit pe rand din bazin).
In momentul de fata am 11 Cory, 3 sunt veterani iar ceilalti su t pui.Asa am patit si eu cu SAE...a facut un triplu axel cu surub si a aterizat direct pe gresie. :of I-am dat nota 10 la impresia artistica.
La mine doar unul a primit 10, l-am gasit la 1.5 m de acvariu . Celalalt era invatacel .
Frumos asteptam evolutia lui
:apl
Multumesc, am sa mai postez evolutia lui.
M ai terminat cu pietrele, fac ce fac si mai intru la tine sa le vad
)))
Merci, si eu inca nu ma satur de ele, a meritat investitia. Acum astept sa creasca plantele si sa vad ce se mai poate adauga sau scoate. Nu vreau nici foarte multe specii.
Parerea mea e sa mergi pe plante cu frunza mica, sa nu faci ca mine bâdâdău si pe urma sa scoţi sa arunci. Fa ţi un boschet doi si restul gazon si alte plante mici, ai vazut ca sunt mai apreciate cele mai goluţe, dar facute cu gust
mariuspopa69 A scris:M ai terminat cu pietrele, fac ce fac si mai intru la tine sa le vad
)))
Merci, si eu inca nu ma satur de ele, a meritat investitia. Acum astept sa creasca plantele si sa vad ce se mai poate adauga sau scoate. Nu vreau nici foarte multe specii.
Imi luam si eu daca gaseam la noi, asta e. Poate... gasesc la vara in Turcia
Asta e intentia mea, sa merg pe plante mici. Oricum mari nu prea am unde sa pun.
Referiyor la roca, arunca un ochi pe net si vezi poate gasesti asa. Incearca ADA germania.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Acvarii medii (apa dulce) » The Rock