Subiect: Acvariile si pestii mei(200L,60L,25L)
200L(adulti si pui)
60L(pui)
25L(pui)
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Acvarii medii (apa dulce) » Acvariile si pestii mei(200L,60L,25L)
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
200L(adulti si pui)
60L(pui)
25L(pui)
superb, de vis!
aa deci esti "ciclidar"
mai ai si altceva in afara de labidochromus si kingsizei ?
aia din ultima poza sunt pui ?
superb, de vis! spune-mi te rog cum reusesti sa pui mai multe poze in acelasi mesaj!
Mersi...
Iti faci cont pe un site de uploadare.Ex.: http://imageshack.us/ Apoi pui pozele sus,fiecare poza are un link si mai departe te descurci cu siguranta....
aa deci esti "ciclidar"
mai ai si altceva in afara de labidochromus si kingsizei ?
aia din ultima poza sunt pui?
Sunt elongatusi cei albastri iar cei mici sunt pui
Mai am ceva pui de hongi,acei yelow si msobo magunga
mersi!
Bravo domnu'
aqua vezi ca nu e nici un kingsizei in poze
Am si eu in plan un bazin de capacitate asemanatoare cu noul tau acvariu,dar sa vedem cand pot sa-i dau drumul.
acvarii si pesti frumosi si la tg mures,scuze PANDORA
aqua vezi ca nu e nici un kingsizei in poze
asa e ...erau elongatus
i-am confundat deoarece seamana un pic
acvarii si pesti frumosi si la tg mures,scuze PANDORA
Mersi
Doar acvariile sunt din Mures iar pestii sunt din Bucuresti si Timisoara
...:D..super tare,arata super..au inceput sa imi placa si mie mult pestii astia..:D..
frumos frumos asa vor ajunge si ai mei
ahh..cum am ratat topicul tau, Lorenzo? frumos...foarte frumos acvariu. Imi place mult background`ul. Ce caeruleusi buzati:):lol: Sa fie sanatosi, si felicitari pentru pestisori, par sanatosi si fericiti.
Multumesc
Masculul acela de caeruleus are 15cm,este imens.Astept sa creasca astia(estherae,caeruleus,msobo,acei si hongi) care vor avea o casa noua de 400L.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c7wC073PU9Q[/youtube]
Lorenzo, puiti de hongi, nu trimiti si la constanta? Stiu e drum lung, dar suporta persoana respectiva transportul, la noi nu se gasesc deloc...?
Frumos dom'le, frumos ! Asta da acvariu de ciclide (nu ca m-as pricepe foarte bine). Sa-ti traiasca !
Lorenzo, puiti de hongi, nu trimiti si la constanta? Stiu e drum lung, dar suporta persoana respectiva transportul, la noi nu se gasesc deloc...?
As trimite cu cea mai mare placere dar si eu am cumparat pui.Peste un an voi avea cu siguranta pui de hongi Ti-am trimis mail....
Multumesc mult Lorenzo, o sa bag eu samanta de hongi cumva si la Constanta, cand ma apuc iar de ciclide sa am de unde lua;)
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Acvarii medii (apa dulce) » Acvariile si pestii mei(200L,60L,25L)