Am mai adaugat echinodorus tenellus pentru mijloc si micrantehmum umbrosum pentru fundal ,am scos melcul pomaceea care pe langa ca imi scoatea plantele din substrat si face foarte multa mizerie,am adaugat 2 melci neritine zebra.
Intrebari am 3:
1.Daca vreau sa schimb substratul cu ADA, daca scot toata apa ,cu filtrul si o pun intr-o galeata, cu filtrul mergand, adaug inapoi aceeasi apa,plantele si pestii risc sa deciclez acvariul?(nu imi place Manado JBL, este prea usor, pe langa asta nu am pus nici un ferilizant sub el.ADA din cate am citit nu are nevoie de fertilizant)
2.Imi apar pe frunzele de la plantele verzi din fundal alge rosii, sau brune(inca nu le diferentiez), cum fac sa scap de ele.
3.Am momentan 11 neoni in acvariu, un corydoras panda, 2 melci neritine zebra intr-un volum de 30 de litrii,cred ca am suprapopulat,la ce numar de neoni sa ma limitez, sau cu ce specii de talie mai mica sa schimb neonii(as putea sa ii donez magazinului Nevertebrate, au sediul in Cluj), Microrasbora Galaxi eventual si ceva creveti ?