salutare all!
dupa o absenta de aproape o saptamana jumatate de cand nu am mai venit cu nici o noutate in ceea ce priveste starea si evolutia bazinului meu,am crezut ca a venit momentul sa revin cu noutati .
lansarea la apa a avut loc acum 6 zile si a decurs fara probleme .
bazinul nu a facut "burta "nici macar 1 mm,ceea ce m-a multumit foarte tare ,pt ca aveam mari emotii in urma celor discutate pe aici.
atasez poze cu ceea ce a iesit la final,cu toate ca o sa mai am ceva de treaba la aranjamentul acvariului.
au fost introdusi si pestanii pt ca sincer nu mai puteam sa tin cele 35 ciclide in bazinul in care i-am tinut si care era insuficient pt ei (50l).
erau prea chinuiti si am preferat sa-i arunc in noua lor casuta .
stiu ca perioada de ciclare a fost mult prea mica insa nu am avut incotro.
am ajutat ciclarea ,ca sa zic asa cu filtrul intren pe care l-am avut in acvariul mic ,l-am introdus in bazin ,am spalat buretii si mediile de filtrare direct in bazin( va inchipuiti ce a rezultat
) ,doua ore nu se mai vedea nimic in bazin,iar a doua zi adica ieri ,am golit cei 50 litri din bazinul mic ( apa ciclata) in cel mare si am bagat pestanii
au 48 de ore si nu dau semne de disconfort ,ba dimpotriva sunt foarte vioi si dornici sa exploreze toate grotele si lacasurile existente .
sa speram ca totul va fi bine in continuare si nu voi avea probleme ,deoarece sunt constient ca am cam fortat ciclarea.
nu dati cu pietre va rog.
urmeaza si testele de rigoare ca sa vad valorile apei , astept astazi un prieten sa facem teste ca sa vad cum sta treaba.
las pozele sa vb de la sine.
---------
0764320771 Lucian