Re: My small island
Frumos filmuletul :noroc
Poti sa muti staurogine mai in fata, in locul lor pui arcuata si HM, iar in dreapta lasi numai gazon...
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » My small island
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Frumos filmuletul :noroc
Poti sa muti staurogine mai in fata, in locul lor pui arcuata si HM, iar in dreapta lasi numai gazon...
nu cred ca ti se potriveste arcuata, creste ditamai boschetul de iti umbreste jumate din bazin e frumoasa, nimic de zis, dar deja ai didiplisul ala care cred ca e suficient. de ce nu lasi gazonul sa se extinda si va arata bine de tot. eu tin arcuata mai mult sa mi acopere skimmerul
Am facut ceva mici modificari,voi revenuii cu detali arcuata=ludwigia brevipes nu?
Am facut ceva mici modificari,voi revenuii cu detali
arcuata=ludwigia brevipes nu?
Nu
Ce am eu este ludwigia brevipes? dar nu este la fel ludwigia arcuata cu brevipes? care este diferenta intre ele?
Set up nou!!!
Acvariu :
60x30x40
Volum:60l
Iluminare : 2 x 24W T5 865+830 + 2 reflectoare Juwel
Durata iluminare zilnica : 9 h
Filtrare : Eheim 2213-2l matrix+1l siporax
Temperatura : 23,5-24 grade
Sistem CO2 :
Componente : Butelie 2 KG, reductor, , numarator de bule , reactor extern model @Bitanu
Cantitate injectata : 1-2bule/secunda
Substrat
Pietris : Negru 15 litri
Fertilizare :
Fertilizare micro : Trace mix plus
Fertilizare macro : Estimative index luminare puternica
Suplimentare :PO4,NO3
Plante :
HC cuba,staurogyne sp,ludwigia brevipes,althernathera reiniki mini,didiplis diandra,hemiantus umbrosum,hedyotis salzmanii,pogostemon helferi,phoenix moss
Vietuitoare :
Pesti : vor urma 10 neoni rosii,3 ramirezi 5 sae,2 ancistrusi
Poze
Frumos aranjat....dar parca pare prea ordonat...prea ca-n armata...si putin cam mare distanta intre tufe
Bafta
Am mutat putin tufele,acum sunt in cautare de plante rosii/portocalii m.ar interesa rotala macrandra si proserpinaca palustrius,nu aveti careva de dat ? si mai urmeaza o cioata de red mor
Multumesc,care este diferenta intre Ludwigia Arcuata si Ludwigia Brevipes? cum o deosebesti si prin ce caractersistici?
frumos dar cum a spus si colegu Petre79 parca prea ordonate
poate cand se vor mai indesi se va vedea foarte bine
bafta
Pentru moment acvariul arata bine acum rămâne sa vedem după ce se îndeasă tufele din spate cum va arata
Cred ca ar trebui sa inlocuiesti alternanthera cu alta planta tot cu frunze rosii, dar cu frunza mai mica ...de pilda rotala macrandra
Pentru putin Imi place bazinul, astept sa-l vad dupa ce mai cresc plantele
Multumesc,parca as face o schimbare rotala macrandra sa o pun in locul althernantherei reiniki mini si asta sa o pun in locul rotalei :-? ce ziceti ?
Remus, cu putina rabdare vei avea mai multi pogostemoni decat iti trebuiesc :-)
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » My small island