Subiect: Intrebare intrebatoare
1...am reusit in sfarsit sa am 15 pui de molly...problema este ca nu stiu ce trebuie sa le dau sa manance
2..pe filtru am vazut niste puncte rosii banuiesc ca sunt oua..intrebarea este cine le-a facut
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Reproducere pesti (apa dulce) » Intrebare intrebatoare
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
1...am reusit in sfarsit sa am 15 pui de molly...problema este ca nu stiu ce trebuie sa le dau sa manance
2..pe filtru am vazut niste puncte rosii banuiesc ca sunt oua..intrebarea este cine le-a facut
Ai somoni in acvariu?
Da vreo 6....am crescatorie...
Eu am intrebat serios...chiar ma interezeaza ce anume este
Bai dar seriosi mai sunteti unii... parca ar fi o necesitate pasiunea asta, nu o placere!
salmut am si eu o problema sunt incepator si am un acvariu de vro 45 de litri si am 2 scalari 4 neoni 4 guppy si 2 sanitari,2scalari am observat ca scalari a inceput sa imi alerge peste unu din scalari a inceput sa fie foarte agitat ....sunt compatibili scalari cu ce am eu in acvariu>
salmut
Salmut!
am observat ca scalari a inceput sa imi alerge peste unu din scalari a inceput sa fie foarte agitat ....
Nu am inteles nimic, chiar daca m-am straduit!
Daca ai ceva de discutat despre tine si acvariul tau, o poti face printr-un subiect nou deschis la Incepatori (apa dulce), aici este subiectul lui @katalin_razvan!
Scalari si neoni, nu-s ok.
Ancistrus...putem iesi la o bere...ne relaxam(asta cu seriozitate)...si poate ma ajuti si cu un sfat...asa este bn ? )
Ancistrus...putem iesi la o bere...ne relaxam(asta cu seriozitate)...si poate ma ajuti si cu un sfat...asa este bn ?
)
Daca pot si stiu despre ce este vorba, te ajut si aici cu mare placere! Nu de alta dar e pacat, daca discutia este una pozitiva, sa nu aiba si altii ce invata din ea Oricum, nu cred ca vrei sa-mi faci cinste cu bere... de banii astia iti iei discusi sigur
Ancistrus...putem iesi la o bere...ne relaxam(asta cu seriozitate)...si poate ma ajuti si cu un sfat...asa este bn ?
)
Cu mine, ca suntem vecini, n-ai merge la o bere...
Mergem vecine dc nu?
Up???un raspuns nimic???
salmut am si eu o problema sunt incepator si am un acvariu de vro 45 de litri si am 2 scalari 4 neoni 4 guppy si 2 sanitari,2scalari am observat ca scalari a inceput sa imi alerge peste unu din scalari a inceput sa fie foarte agitat ....sunt compatibili scalari cu ce am eu in acvariu>
http://www.aquaticcommunity.com/aquarium/amazon.php
vezi aici de ce scalarii si neonii nu-s compatibili
Apropo...donez puii de molly
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Reproducere pesti (apa dulce) » Intrebare intrebatoare