Re: Acvariul meu
Pregatiri pentru concurs Frumos :apl
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu
Pagini « 1 … 60 61 62 63 64 … 89 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Pregatiri pentru concurs Frumos :apl
Tare fain.mersi mult rotala :apl :noroc ^:)^
Eu tot astept acel filmulet colega ....in rest pot spune ca plantele din acest bazin duduie de sanatate :sok
Multumesc tuturor!
Pregatiri pentru concurs
Frumos :apl
Sa vedem...sa vedem, pana atunci mai avem timp.
Tare fain.mersi mult rotala :apl :noroc ^:)^
Pentru putin! Sper sa reusesti sa o inmultesti cat mai repede. :noroc
Eu tot astept acel filmulet colega ....in rest pot spune ca plantele din acest bazin duduie de sanatate :sok
Mai dureaza pana fac un filmulet...
Eu zic sa stai cu stingatorul de CO2 aproape de ea,ca acum-acum ia foc !!!!
Rotala macrandra in seara asta...maine avem programare la frizerie...
Woow...ce culoare ...ce plante....superb !!!!
Si din 2-3 fire....a iesit o planta de concurs ! :apl :apl Marius !
De vis colega ce sa mai zic ...dar tot aștept o poza de ansamblu
Rotala aia bestiala!,tu cum o inmultesti ?
Va multumesc! ^:)^
Poza de ansamblu (ultima facuta) este din data 03 aprilie. Aceasta setare a fost desfacuta...urmeaza poze cu setarea la care lucrez acum dupa ce se mai clarifica apa (ieri am facut un aranjament cu ceva cataroaie cel mai mare are 8 kg:D
)
Rotala aia bestiala!,tu cum o inmultesti
?
In ultima vreme am cam neglijat-o... inainte puneam 4 ml micro zilnic dar de cateva saptamani am pus micro 2 ml zilnic, pps cate 3 ml o data la doua zile si PO4 zilnic (in functie de teste) K zinlic 1 ppm (nu am test) +easy carbo doza recomandata (dar crestea bine si fara) , lumina 3 neoane (0,75W/l) si CO2 in limita 30ppm (testul galben verzui) GH4 dar a crescut si in GH 18 aproape la fel de bine. Acum ph-ul este 6 dar a crescut si in 7,4 anul trecut. Deci planta asta este destul de rezistenta la duritate sau ph mare ...dar daca ph este mic innebuneste, creste 2 cm zilnic
Hai ca suntem nerabdatori sa vedem cu ce setare ne mai incanti !!!
A trebuit sa-mi pun ochelarii ca nu-mi credeam ochilor o asa frumusete . Hai asteptam sa ne incanti cu alte poze noi . O zi buna
Hai ca suntem nerabdatori sa vedem cu ce setare ne mai incanti !!!
Setare noua...astazi am facut ultimele retusuri
A trebuit sa-mi pun ochelarii ca nu-mi credeam ochilor o asa frumusete . Hai asteptam sa ne incanti cu alte poze noi . O zi buna
Multumesc! Dupa ce se mai clarifica apa revin cu poze...
Apa inca este tulbure ca am mai asezat pietrele :melc deci astazi este prima zi...ramane de vazut cum va merge treaba in continuare. Cele cateva fire de roatala macrandra sunt pe post de consumator de nutrienti si vor fi scoase dupa 3-4 saptamani.
Plante: UG, marsilea hirsuta, blyxa japonica, staurogine repens, eriocaulon cinereum, HC cuba. Decor aprox 20 kg de piatra de munte. Substrat 40 litri de manado...restul la fel ca pana acum
Fain!
Eu nu cred pana nu vad !!!
Pagini « 1 … 60 61 62 63 64 … 89 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu