Subiect: acvariu ciclide
Salut eu sunt Andrei
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariu ciclide
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Salut eu sunt Andrei
Hai noroace
Esti criminal,Cristi !!!
Esti criminal,Cristi !!!
![]()
![]()
Pai da Mariane, dar eu nici macar nu am inteles la ce ciclide se refera... ce sa mai vorbim de altele
Iarta-l ca nu stie ce face !!!
Am un acvariu de aproximativ 200 litrii (100*45*55cm), populat cu maylandia estherae (cred) printre care si 3 platydoras, 2 synodontis si 2 aymonieri(astia stiu ca nu au ce cauta aici dar nu ma indur sa ii dau).am inceput cu ciclide in toamna si nu am foarte multe cunoștințe.
Inainte am avut pesti sanitari,vivipari si altele.
De asemenea mai am un acvariu de aprox. 150 litrii (100 * 40 * 40 cm), in care am1 pangasius, 1 synodontis eupterus,4 pleco, ancistrusi si un dollar fish. In afară de 1 pleco si synodontis, acvariul si restul de pesti din acesta vreau sa îi dau.
Acestea ar fi
Bine ai venit , Andrei !
In postarea 7 poza unu acvariul cu ciclide am vazut un coral :-
eu stiu ca nu-i bine sa ti corali in apa dulce
Acestea ar fi
Am coral si ceva scoici le tin pt calcar.imi voi lua cat de curând pietre calcaroase si voi zbura si coralul si scoicile.dupa cum se vede am structura vechiului acvariu. Pietrișul as fi vrut să fie nisip, dar asta e.
Sau as putea sa le pisez si sa le pun in substrat (cred).
Din cate stiu eu ai putea sa il faci substrat .
In rest imi place acvariul !
salut si bine ai venit! imi place pasinea ta pentru animale dar cred ca pot spune ca acvariul este cam mic pentru "pestii de harpon" :fcry daca crezi ca te poti indura, as sugera sa i donezi cuiva care are un acvariu pe putin dublu fata de al tau. scuza mi sugestia, si poti s o ignori daca esti atasat tare de ei.
numai bine!
Salut. Eu folosesc nisip de santier pe post de substrat si sunt multumit de el.
Tocmai de aceea, vreau sa ii dau.
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariu ciclide