Re: Acvariul meu
salut am promis nu :
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
salut am promis nu :
L-am avut mult mai incarcat dar acum 2 saptamini l-am resetat si l-am facut m-ai simplu ,apopo am si co2 ,pompa de aer si 2 neoane de acvariu cu care se vede mult mai viu si 2 clasice am posibilitatea sa mearga si toate 4 ,totusi am auzit ca neoanele trebuie sa fie speciale si sa le folosesti circa 6 luni dupa care le schimbi ,e adevarat ?
in primul rand foarte frumos acvariu ![]()
in al 2-lea rand incearca sa deschizi un topic nou unde putem discuta acvariul tau.
in al 3-lea si cel mai important de unde esti ca vreau si eu pomaceea
) ai invazie acolo
)
in primul rand foarte frumos acvariu
in al 2-lea rand incearca sa deschizi un topic nou unde putem discuta acvariul tau.
in al 3-lea si cel mai important de unde esti ca vreau si eu pomaceea) ai invazie acolo
)
SAL. sunt din bucuresti si cu placere iti dau ca am trimite nr de tel pe [dinelmarian@yahoo.com] si vorbim la fel si pentru cine mai vrea
.
Am nu:o
pai daca esti din buc
te asteptam duminik la intalnire in plazza sa ne impartasim cunostiintele si sa imi explici si mie ce e cu plasticul acel in acvariu(se vede in poza de mai sus)?
nr meu de tel e si la sectiunea de intalniri
0766551363
dai mesaj si te sun eu ![]()
Asteptam poze cu acvariul tau, si nu il mai numi borcan, eu unul sunt sigur ca nu este asa.
marian cum se numeste creatura aia?E foarte interesanta!!! ![]()
ce creatura bubu?
Salut ,imi cer scuze pentru calitatea pozelor [creatura] e un fel crevete cu o coada de 3 ori mai mare de cit el si la terminatie se imparte in 3 codite sincer nu stiu denumirea dar a aparut si a disparut.
Iar plasticul cae se vede e defapt 2 ucati de plastic tip grilaj cele de la ''maternitati ''cele din plastic pentru pesti si au rolul de s izola coltul acvariului une este cuibul la o pereche de ramizi ,apropo au depus icre aseara .:)
coltul cu pricina
ce creatura bubu?
Daca te uiti in albumul de concurs a lui dinel marian ai sa vezi o creatura "asa a fost numita de el" si mi sa parut interesanta!mersi pt raspuns Marian!
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu