Subiect: pietris
Vi se pare urat acest pietris, pt un nou setup? 1-3mm
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Diverse (apa dulce) » pietris
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Vi se pare urat acest pietris, pt un nou setup? 1-3mm
poza, sper
E superb, ai suficient?
))
E superb, ai suficient?
)) 13 -15kg !
E superb, ai suficient?
Sper ca nu vorbesti serios.
de gustibus non disputandum ,se zice pe la noi
cum a zis colegul de mai sus, nu poti sa te ...in gustul omului
Nu, colegul de mai sus a zis "gusturile nu se disputa"! Deci tu, avand in vedere ca nu stii de gluma, te-ai stricat la stomac degeaba si este foarte probabil sa te... pe tine
daca tot spui ca trebuie sa ma...pe cineva te aleg pe tine
Mai copilule, asta este totusi un forum, nu un maidan unde te poti comporta ca un nesimtit!
PS: Doamne... unde ii gasesc eu pe astia?
Urat se vorbeste pe forum.
brujeria A scris:daca tot spui ca trebuie sa ma...pe cineva te aleg pe tine
Mai copilule, asta este totusi un forum, nu un maidan unde te poti comporta ca un nesimtit!
PS: Doamne... unde ii gasesc eu pe astia?
ia nu ii mai baga in seama sa vezi cum nu mai au ce face, dar o si cauti cateodata :noroc RESPECT
..si apropo de subiect, din punctul meu de vedere, acel "piteris" nu are ce cauta intr-un acvariu! ^:)^
..si apropo de subiect, din punctul meu de vedere, acel "piteris" nu are ce cauta intr-un acvariu! ^:)^
:fok :apl ^:)^
Si pentru Memel cartonas color pentru ca a instigat la aceste schimburi de replici cu intrebarea lui
Calmati-va oameni buni, ca n-avem nimic de impartit, inafara de acest hobby frumos, care ne relaxeaza pe toti :fok
Si la final raspuns la intrebarea topicului, "Memel" daca tie iti place acel pietris este perfect pentru acvariul tau. Eu in schimb nu l-as folosi la al meu
Si pentru Memel cartonas color pentru ca a instignat la aceste schimburi de replici cu intrebarea lui
Calmati-va oameni buni, ca n-avem nimic de impartit, inafara de acest hobby frumos, care ne relaxeaza pe toti :fok
Si la final raspuns la intrebarea topicului, "Memel" daca tie iti place acel pietris este perfect pentru acvariul tau. Eu in schimb nu l-as folosi la al meu
poate INSTIGAT
da repar acum, sunt strain si imi permit sa gresesc
da repar acum, sunt strain si imi permit sa gresesc
Oooo ce scuza. Nu trebuie sa te ostenesti intelegem noi daca este pe asa :fok
Gata sa ne rezumama la pietris ca poluom topical aiurea aici. Bafta.
P.S. vezi ca ti-am rspuns si la P.M. in caz ca nu ai vazut
Imi permit sa-mi dau cu parerea referitor la pietris URAT
(parerea mea,poti pune ce iti place)
Pietrisul ala colorat merge intr-un acvariu cu decor gen- " corabii scufundate " ,castele si alte bazaconii
.Cauta sa bagi un pietris care sa fie cat mai potrivit din punct de vedere estetic (biotop), cu cea ce vrei sa bagi in acel acvariu. :sok
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Diverse (apa dulce) » pietris