Subiect: pietris
Vi se pare urat acest pietris, pt un nou setup? 1-3mm
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Diverse (apa dulce) » pietris
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Vi se pare urat acest pietris, pt un nou setup? 1-3mm
poza, sper
E superb, ai suficient?
))
E superb, ai suficient?
)) 13 -15kg !
E superb, ai suficient?
Sper ca nu vorbesti serios.
de gustibus non disputandum ,se zice pe la noi
cum a zis colegul de mai sus, nu poti sa te ...in gustul omului
Nu, colegul de mai sus a zis "gusturile nu se disputa"! Deci tu, avand in vedere ca nu stii de gluma, te-ai stricat la stomac degeaba si este foarte probabil sa te... pe tine ![]()
![]()
daca tot spui ca trebuie sa ma...pe cineva te aleg pe tine
Mai copilule, asta este totusi un forum, nu un maidan unde te poti comporta ca un nesimtit!
PS: Doamne... unde ii gasesc eu pe astia?
Urat se vorbeste pe forum. ![]()
brujeria A scris:daca tot spui ca trebuie sa ma...pe cineva te aleg pe tine
Mai copilule, asta este totusi un forum, nu un maidan unde te poti comporta ca un nesimtit!
PS: Doamne... unde ii gasesc eu pe astia?
ia nu ii mai baga in seama sa vezi cum nu mai au ce face, dar o si cauti cateodata :noroc RESPECT
..si apropo de subiect, din punctul meu de vedere, acel "piteris" nu are ce cauta intr-un acvariu! ^:)^
..si apropo de subiect, din punctul meu de vedere, acel "piteris" nu are ce cauta intr-un acvariu! ^:)^
:fok :apl ^:)^
Si pentru Memel cartonas color pentru ca a instigat la aceste schimburi de replici cu intrebarea lui ![]()
Calmati-va oameni buni, ca n-avem nimic de impartit, inafara de acest hobby frumos, care ne relaxeaza pe toti :fok
Si la final raspuns la intrebarea topicului, "Memel" daca tie iti place acel pietris este perfect pentru acvariul tau. Eu in schimb nu l-as folosi la al meu ![]()
Si pentru Memel cartonas color pentru ca a instignat la aceste schimburi de replici cu intrebarea lui
Calmati-va oameni buni, ca n-avem nimic de impartit, inafara de acest hobby frumos, care ne relaxeaza pe toti :fok
Si la final raspuns la intrebarea topicului, "Memel" daca tie iti place acel pietris este perfect pentru acvariul tau. Eu in schimb nu l-as folosi la al meu
poate INSTIGAT ![]()
da repar acum, sunt strain si imi permit sa gresesc ![]()
da repar acum, sunt strain si imi permit sa gresesc
Oooo ce scuza. Nu trebuie sa te ostenesti intelegem noi daca este pe asa :fok
Gata sa ne rezumama la pietris ca poluom topical aiurea aici. Bafta.
P.S. vezi ca ti-am rspuns si la P.M. in caz ca nu ai vazut ![]()
Imi permit sa-mi dau cu parerea referitor la pietris
URAT
(parerea mea,poti pune ce iti place)
Pietrisul ala colorat merge intr-un acvariu cu decor gen- " corabii scufundate "
,castele si alte bazaconii
.Cauta sa bagi un pietris care sa fie cat mai potrivit din punct de vedere estetic (biotop), cu cea ce vrei sa bagi in acel acvariu. :sok
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Diverse (apa dulce) » pietris