Re: Shirmpia
acum astept sa se cicleze
Sa bag niste aqua safe?...
Aqua Safe nu ajuta la ciclare
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Acvarii mici (apa dulce) » Shirmpia
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
acum astept sa se cicleze
Sa bag niste aqua safe?...
Aqua Safe nu ajuta la ciclare
Baga FilterStart de la JBL
Ala contine bacterii...
katalin_razvan A scris:acum astept sa se cicleze
Sa bag niste aqua safe?...Aqua Safe nu ajuta la ciclare
Stiu ca nu ajuta dar nu vreau nici sa faca mai rau...stiu ca favorizeaza producerea bacteriilor bune
Baga FilterStart de la JBL
![]()
Ala contine bacterii...
Eu am ciclat acvarile cu filtre din alte acvarii...apa din alte acvarii..melci...etc...metoda asa zisa clasica
floreamarian37 A scris:Baga FilterStart de la JBL
![]()
Ala contine bacterii...Eu am ciclat acvarile cu filtre din alte acvarii...apa din alte acvarii..melci...etc...metoda asa zisa clasica
asta nu e metoda clasica. trebuie sa gandesti ca odata cu apa (care nu contine bacterii) si buretii din alte acvarii mai poti introduce si alte boli care probabil nu s-au manifestat in bazinele respective.
Corect...ai dreptate...atunci retreg cuvintele cu "metoda clasica"
Putin mai clar
A aparut cred eu o alga pe bonsaiul din nano...este periculoasa???trebuie sa fac cv??
Chestia aia alba, ca un puf?
A aparut cred eu o alga pe bonsaiul din nano...este periculoasa???trebuie sa fac cv??
nu te impacienta, e normal sa apara un mucus pe lemne. se rezolva cu 1-2 pomaceea sau astepti si trece de la sine odata cu ciclarea acvariului.
katalin_razvan A scris:A aparut cred eu o alga pe bonsaiul din nano...este periculoasa???trebuie sa fac cv??
nu te impacienta, e normal sa apara un mucus pe lemne. se rezolva cu 1-2 pomaceea sau astepti si trece de la sine odata cu ciclarea acvariului.
multam mult
Apare ,,normal'', doar cand e lemnul netratat. Dispare de la sine, daca te deranjeaza, il aspiri.
Apare ,,normal'', doar cand e lemnul netratat. Dispare de la sine, daca te deranjeaza, il aspiri.
Nu ma deranjeaza ...imi era doar frica sa nu fie cv periculos
Deja te-ai speriat ???
Nu deja...o fac de ceva timp:)
frumusel acvariul! Imi place, dar am o mica intrebare, ce lampa ti ai pus pe el si cati lumeni, wati are?
:noroc
Multumes..Lampa este sun sun are 11w si 500 lumeni..
New look...impreuna cu marian37...multam
Scuze de dublu post dar nu au urcat
Frumos. Imi place :fok
Cand vin "Scorpionii" mici?
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Acvarii mici (apa dulce) » Shirmpia