sefer jesirah A scris:AdrianB A scris:am inceput de la un betta intr un bol de 0.8l, pe care l am cumparat prietenei mele de ziua ei... de acolo inainte...pot spune ca a fost numai ziua mea
))
De cate ori pe luna? 
Buna intrebare !!!
Primul meu contact cu pestii de acvariu,l-am avut cu prima vizita in casa unui prieten,vecin de bloc cu mine. Era o pereche de Betta,tinuti intr-un borcan de vreo 5 litri impreuna cu o planta Ceratophylum (de balta,cum aveam sa aflu mai tarziu). Culoarea si irizatiile metalice ale acelui betta,mi-au deschis ochii spre o alta lume acvatica (atunci aveam cam 8 ani si deja le aveam tare cu pescuitul).
De aici si pana la primul acvariu,a mai fost putin...
Am trecut peste stadiul de borcan
si am primit de la tatal meu un acvariu lipit cu silicon,vibrator
si incalzitor (de fapt era mai mult fierbator,dupa cum aveam sa aflu mai tarziu pe solzii pestilor).
Pestii,erau nemuritorii guppy,xifo,moly,cate o pereche din fiecare....
Acvariul era micut,undeva la 25 litri,iar dorinta de a avea cat mai multi pesti si cat mai colorati,a continuat intr-un ritm alarmant...
Asa am descoperit borcanele cu pesti din piata 16 Februarie,iar mai apoi Oborul,unde eram nelipsit duminicile.
Bineinteles au urmat pierderile,apoi completarile,etc....
Asa cum era moda pe vremea aia,am incercat si eu sa resuscitez un acvariu cu rama de cornier,care oricat de bine il lipeam cu chit,mereu se incapatana sa curga,deci intr-un final am renuntat la idee.
De-a lungul anilor am avut mai multe acvarii,majoritatea facute de mine,facute pentru prieteni cadou :stupid .....
Dupa o pauza de ceva ani,din curiozitate,am intrat pe un forum de acvaristica,nu mai stiu care(poate asta? :apl )si am ramas socat de imensitatea informatiilor gasite......pur si simplu era altceva fata de ce stiam!!!
Asta a fost scanteia care a aprins flacara !!! :sok
Asta a fost un rezumat,intamplarile au fost mult mai stufoase...
Certificatul de handicap mintal,se pune ??? 
marian37