Subiect: Probleme culoare apa
Sal'tre,
De curand mi-am luat primul meu acvariu, are 54L cu dimensiunea de 60x30x30 ca substrat folosesc Filtrus Aqua Grunt 3kg si Hagen nisip granulatie mare, momentam am o singura planta, insa nu ii stiu numele (am sa revin cu o poza), ca filtru folosesc un Hailea BT 700, este iliminat de un tub fluorescent de 15W, acesta a fost populat cu 2 guppy, 2 zebre, 2 tiger barb si 6 moly si un sanitar. Acvariul a stat la cilcat aproximativ 1 saptmana, apa folosita este de izvor, au trecut 5 zile de cand am pus pestii si apa a inceput sa isi schimbe usor culorare sa nu mai fie limpede si sa apara un fel de mazga/alge pe geamurile acvariului. Am fost la un animax sa in treb insa cei de acolo mi-au recomandat fel de fel de substante de pus in apa (vreo 3-4 feluri). Mentionez ca in urmatoarea perioada de timp intentionez sa mai achizitionez 4-5 plante cateva pietre pt decorat si o radacina insa pana atunci as vrea sa rezolv aceasta problema.
Astept cu interes sfaturi, pareri si recomandari.

Ciclarea inseamna cu totul atlceva...cauta articole pe net, ca tot de acolo am invatat si eu
 Ciclarea inseamna cu totul atlceva...cauta articole pe net, ca tot de acolo am invatat si eu