Re: Yellow Passion - nano cu Yellow shrimp
N-are cum sa nu iti placa! :apl
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Acvarii mici (apa dulce) » Yellow Passion - nano cu Yellow shrimp
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
N-are cum sa nu iti placa! :apl
Am zis totusi ca se poate si mai bine de atat, mai jos va arat ce zic eu ca este una din cele mai fidele reprezentari ale crevetilor Yellow, surprinse de mine pana acum :
Datorita transparentei corpului, atat ei, cat si Blue Jelly, ofera un adevarat spectacol de detalii. Nu ai cum sa nu-i indragesti.
Tylomelania sp. yellow, la masa cu Melanoides tuberculata
high resolution
:s)
Simpatic rau,elefantul
Aranjamentul a ramas pe cat se poate de simplu, plante multe, cat se poate de dichisite. Adaugam o hrana variata si o apa curata si crevetii nu au cum sa faca mofturi.
Tylomelania sp. yellow
Neocaridina davidi var. Yellow la masa (Dennerle Shrimp King Mineral)
high resolution
Super tare "elefantu"........ Dar si acvariu
Inca o mancare servita cu placere de creveti, Dennerle Shrimp King Color.
Familiei numeroase de Neocaridina davidi var. Yellow i s-a alaturat si un grup de Caridina babaulti var. Stripes.
Inca sunt mici, o sa mai dureze ceva pana prind culorile, dar nici nu ma/nu-i grabesc.
Caridina babaulti var. Stripes
high resolution
high resolution
Jos palaria...pentru acesti creveti :apl
Superbi :sok :sok :sok
David versus Goliath
A se observa diferenta dintre puiul de Yellow shrimp si elefant.
Desi la prima vedere elefantul pare sa manance melci de substrat, el de fapt se cearta cu ei pe mancare.
Pacat ca nu are pistrui ca se vedeau 100% ce minune poate sa faca un biet aparat foto. Minu inebuneste acum
))
Caridina babaulti var. Stripes alaturi de Neocaridina davidi var. Yellow
high resolution
Marius, uite ca am gasit ceva si cu pistrui.
Mi se par foarte interesanti Caridina babaulti var. Stripes. Pe langa faptul ca sunt foarte activi, exact ca Yellow, sunt si o specie de Caridina destul de nepretentioasa, acceptand cam aceeasi parametrii.
Yellow and stripes
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Acvarii mici (apa dulce) » Yellow Passion - nano cu Yellow shrimp