d.m. A scris:Marius draga, tii la el si te-ai apucat tu sa inveti novicii cum se injura si sa arati cine e Om aici ....sa fii sanatos. nu imi fac alt user ca nu am interese financiare iar articolele importante le am printate plus ca mai exista forumuri.
mi-am permis sa fac misto pentru ca eram sigur ca discutia e deja deviata de la feedback si va fi cu siguranta stearsa...
te enervezi usor, asta a fost in favoarea mea pentru ca ai debitat vrute si nevrute pe gratis fara sa fii Jignit sau Injurat. Acum povesteste la oameni cum esti tu compatimitor si ai notiunea Omeniei.
Daca reiei sirul postarilor o sa vezi ca tu ai fost primul care a jignit, eu doar ti-am raspuns.
Ca doar n-oi fi crezut ca tac din gura :sevil
@d.m: Domnule Marius, cu tot aportul adus de dvs acvaristicii pe forumul asta,sprijinul si sfaturile oferite, va sugerez sa va temperati Imaginatia bolnavicioasa cu precadere paranoica despre complotul mioritic si rastignirea domnului Bisnita cu scopul preluarii "Scenei". E pur si simplu de rasul gainilor complotul sugerat de dvs.
Eu am luat asta ca pe o jignire...Si pana la urma chiar aveam dreptate cand am spus ca aveti ceva cu @Tudor103, respectiv vreti sa-l scoateti de pe "scena" vanzarilor (dupa cum spuneti in postarea asta)
@d.m: Ghimpele l-am prins cand am primit in privat am primit de la Tudorel o super oferta de a imi face un acvariu care sa bucure ochii in schimbul unei sume de bani. Cand am refuzat argumentand cu dorinta de a incerca sa fac unul cu eforturi proprii am fost luat la "treispepaispe" dar nu e nimic.