Re: salutare
La care din ei se face referire ???
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » salutare
Pagini « 1 … 12 13 14 15 16 … 21 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
caridina dennerli
Mulțumesc de răspunsuri. VIMI nu am încercat. Ma documentez vad despre ce e vorba si după e termin PPS o sa încerc. Ești iscusit in ale acvaristicii. Eu cu dozare CO2 nu am scos nici pe sfert din ce scoți tu fără CO2.
Referitor la creveți parca m-ai nimerit. Stau in Năvodari si am o apa cu un ph destul de ridicat pentru acvaristica, la fel si duritatea. Am dat un search si am găsit ca provin din Lacul Matano care are un pH de 8,5. Din păcate nu am găsit un preț. Singurul preț de referința a fost de 9 lire pe ebay deci...îmi iau gândul
Horia, multumesc si eu!
Primul meu acvariu... cate plante sunt in bazin si cate desenate pe background, ramane de stabilit
Da-mi voie, sau dați-mi voie ca nici nu știu vârsta dar sigur sunt mai multi de 31, sa spun felicitări. Văzând evoluția de la asta la ce ai acum ma face sa prind aripi. Oricine are un pic de binevointa sa lectureze si perseverenta poate. Daca as vedea acvariul asta fără sa il stiu pe cel actual as spune "mdaa". Jos pălăria.
Multumesc, inca o data, Horia!
Varsta nu conteaza. Important mi se pare ca impartasim aceeasi pasiune, acelasi hobby, ca ne bucura aceleasi lucruri. Nu cred ca trebuie sa existe bariere legate de varsta, pozitie sociala sau mai stiu eu ce. Aici suntem intre prieteni, chiar daca nu ne-am vazut niciodata.
Acum, dupa 4 ani:
Ceva diferente?
Nu mai sunt pesti!
:apl
Ehe... pe vremea aia le baga CO2 direct de la sifon
Din capsule?
Continuati, continuati...
Nu mai sunt pesti!
![]()
Da, asta am observat si eu
Dar au aparut creveti :-)
Sub aluziile, fals, rautacioase, se ascunde admiratia si respectul pentru colegul nostru! Ce comunist suna.
Hai Georgica, incanta-ne in continuare si nu ne lua in seama pe noi, invidiosii! :noroc
Seferica, hai sa va incant mai departe. O planta de o frumusete rara, dar si creveti la fel de frumosi:
Acolo sunt pui de creveti?
Nu, in poza nu...
Zilele astea i-am facut o vizita lui Victor. I-am dus apa din bazinul meu, cu rugamintea de a-mi testa parametri, eu nu am decat testul de pH.
Valorile rezultate::
Fe - 0.9
PO4 - 1.4
pH (testat de mine) - peste 7.6 (7.7 - 7.8 )
Din pacate, Victor (caruia ii multumesc inca o data) nu a avut si testul de NO3. Dar banuiesc ca e undeva in jur de 15, avand in vedere raportul NO3-PO4 din Vimi.
Potamogeton perfoliatus:
daca eu am deficit de Fe, NO3 si PO4 (fertilizez cu pps) pot adauga de la EasyLife?
Pagini « 1 … 12 13 14 15 16 … 21 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » salutare