261

Re: acvariul meu

In sfarsit poze mai reusite :noroc E bine ca ai schimbat pietrele care le aveai inainte cu Dragone Stone (trebuie sa mai iei cateva mai mari).  :fok Eu as lasa H.monte carlo sa se intinda si in stanga, iar parvula as planta in spatele pietrelor, eventual mai adaugi ceva pietris acolo si renunti la lotus si vallisneria aia (sau echinodorus ca nu-mi dau seama ce este). Spor!

MariusMinu A scris:

In sfarsit poze mai reusite :noroc E bine ca ai schimbat pietrele care le aveai inainte cu Dragone Stone (trebuie sa mai iei cateva mai mari).  :fok Eu as lasa H.monte carlo sa se intinda si in stanga, iar parvula as planta in spatele pietrelor, eventual mai adaugi ceva pietris acolo si renunti la lotus si vallisneria aia (sau echinodorus ca nu-mi dau seama ce este). Spor!

Am comandat aseara 5 cataroaie la aia si cred ca asa voi face. Ms de sfat  :noroc

Au venit cataroaiele seiryu smile)

Da.... cati a..... mad

Mai erau doua dar nu intrau in cadru

266

Arata foarte bine pietrele, astept sa le vad in bazin :noroc

Nicio sansa sa le bag, sunt criminale! Doar o noapte lasate in apa de osmoza, mi a dat testul peste cap, asa ca.... le voi dona unuia cu ciclide africane(nu i mai trebuie nimic care sa salte duritatea) smile)))))))

Si totusi.....care e secretul lor ????
Pentru ca sunt folosite la o scara foarte larga si se fac scape-uri foarte reusite cu ele.....iar respectivii nu cresc ciclide !!!!!!
Poate Minu ne poate scoate din ceata  ^:)^   Plus ca folosesti apa de osmoza....
Eu zic ca e pacat de ele,arata foarte bine !!!
Trebuie sa scoti ceva cu ele.....ar fi pacat....
Spor !!!

marian37

Nu le bag, raman la dragon si gata. Am pus detartrant azi pe una , stii cm fierbe
?

Mi am calcat pe inima si am bagat pietrele, vedem dupa o saptamana.

Da, creste gh.ul de la 6 la 9 intr o saptamana. Nu cred ca  alarmanta smile

Azi am tuns monte carlo

Azi am tuns monte carlo

274

Salut ,
o poza din fata ? ...sa vedem si noi mai exact ce ai acolo?!  smile

275 Editat de mariuspopa69 (2014-11-21 01:45)

Lasa ma ca ma enerveaza la maxim asta, dau bakc si imi posteaza iar. lool

bogdivaio A scris:

Salut ,
o poza din fata ? ...sa vedem si noi mai exact ce ai acolo?!  smile

Sal, ai mai sus una din fata cu el netuns, eu pot pune 10 poze dar imi sar unii in cap ca postez aiurea smile)))))

Colorata... acum e gata smile)

278

Arata foarte bine gazonul de H monte carlo :noroc

279 Editat de mariuspopa69 (2014-11-21 14:47)

MariusMinu A scris:

Arata foarte bine gazonul de H monte carlo :noroc

Danke  :noroc E belea mare la tuns smile)

280

Gazonul arata bine! ...dar nu stiu e prea gol acvariul tau , nu imi inspira nimic.
Prea arata acvariu de petshop, parerea mea!  :omfg