Re: Acvariul meu
multumesc pentru idei
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu
Pagini « 1 … 78 79 80 81 82 … 89 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
multumesc pentru idei
Panta pe care am reusit sa o dau substratului Jbl manado in aceasta noua setare. Cu toate ca l-am plantat masiv si la repezeala, substratul a ramas pe pozitie Cred ca era doar o poveste veche despre manado...ca nu se comporta bine la inclinatie mare. Are cineva un raportor ?
PS : Adevarul ca eu inainte sa-l pun in bazin, il las la "inmuiat" intr-o galeata cu apa... vreo doua saptamani, asa...
Mama, mama ce panta ti-ai tras ...astept sa vad si poze din fata in genul celor pentru buletin :noroc
Sa dotezi toti crevetii cu proteze dentare! Astia daca o iau la vale, isi lasa toti dintii pe geamul din fata
Mama, mama ce panta ti-ai tras
...astept sa vad si poze din fata in genul celor pentru buletin :noroc
Vreau sa tin secreta setarea pana pe 24 decembrie...sa vad daca rezist Aranjamentul zic eu ca-i mai bun decat cel din fosta setare...ramane de vazut...
Sa dotezi toti crevetii cu proteze dentare! Astia daca o iau la vale, isi lasa toti dintii pe geamul din fata
![]()
Creveti nu mai am de mult, din cauza duritatii scazute rcs nu se mai inmulteau, nu mai naparleau...nimic. In schimb melcii maidanezi am vazut ca o duc bine. De cand cu noua panta, si-au luat toti ligheane de plastic
Ceva noutati...dar nu din bazin In sfarsit JBL a scos testul de K si cel de Mg pentru apa dulce. Era musai sa le am in colectie si pe astea doua.
Marius , lasa cutiile cu teste ca stim si noi cum arata ...hai cu o poza frontala cu noul setup...zgarcitule!
și eu abia aștept să văd ce a ieșit, dar poate că așteaptă să ne arate bazinul când e în toată splendoarea
Poze abia pe 24 asa cum am mai spus Pana atunci sper sa rezolv cu fundalul, ca m-am plictisit de cel negru.
Te asteptam MOS CRACIUN !!!! ce sa facem....
Ne-am obisnuit cu modestia ta..... ^:)^
Lasă, nu mai îngrășa... acvariu înainte de Crăciun
Ii facusem un ivomec si asteptam sa vad rezultatul
SARBATORI FERICITE!
A venit mosu!!!!
Imi place tare mult, arata totul foarte natural.Zici ca esti pe o carere prin munti... felicitari! :fok
Multumesc! Am lucrat ceva mai mult la partea de hardscape decat de obicei...
:apl
Pagini « 1 … 78 79 80 81 82 … 89 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu