Re: Alt incepator... Am probleme cu apa :(
Lucia, sfatul tau este binevenit, ca de obicei, doar ca el incearca sa ii hraneasca cat mai putin in perioada asta, pt a nu avea o canitate f mare de dejectii in perioada de ciclare, pt ca acvariul inca nu poate face fata..
Silver, pana acum tot ce ai facut ai facut bine, desi e greu, incearca sa menti "tratamentul" inca vreo saptamana.. Lumina putina si mai ales schimburi de apa in fiecare, care te vor ajuta enorm.. Carasii nu e neaparat nevoie sa ii dai daca vrei sa ramai cu ei dupa, poti sa ii muti temporar la cineva care are conditii.

) chiar o patura pe acvariu. Am incercat si cu AlguMin de la Tetra parca, dar nu a avut nici un efect din pacate. Eu sincer speram la o minune, dar nu a fost asa. Am renuntat la ceva pestisori si.... cam atat...
 ) chiar o patura pe acvariu. Am incercat si cu AlguMin de la Tetra parca, dar nu a avut nici un efect din pacate. Eu sincer speram la o minune, dar nu a fost asa. Am renuntat la ceva pestisori si.... cam atat... 

si nu ma mai panichez atat. Dar cind am vazut apa aia tulbure in care nu se vedeau pestii, ma apucase groaza
 si nu ma mai panichez atat. Dar cind am vazut apa aia tulbure in care nu se vedeau pestii, ma apucase groaza