pelly67 A scris:incorect....
acvariul are fix 32 de zile, neonul este de 15w, iar despre plante sunt la a 2 tundere masiva + donatii
peste o luna va fi belea 
Ok.,dar la prezentarea acvariului tau scrie 18W
Salutare tuturor! Numele meu este Paul si sunt din Rm.Valcea.Am reinnodat pasiunea pentru acvarii dupa o pauza de circa 7 ani datorata meseriei si imposibilitatii tinerii in stare de functionare a unui acvariu asa cum trebuie.Cam asta despre mine, acum despre acvariu:
-Aquadream 60 de la Aquatlantis, complex Biobox1(incalzitor tecatlantis de 50w,sistemul de filtrare compact biobox1,pompa apa pico200 evolution de la hydor), pompa aer externa de la resun, neon de 18w daylight de la sylvania. De fapt tot ce am enumerat mai sus se regaseste in chitul acvariului.
Substrat JBL AquaBasis 2.5L, pietris 3..5mm,2 mopani.
Plante:Anubias barteri "nana",Micranthemum umbrosum ,Ludwigia repens "rubin" ,Limnophila sessiliflora,Rotala rotundifolia ,Vesicularia dubyana ,Shinnersia rivularis ,elodea densa,valisneria nana si altele pe care nu le trec fiindca nu le stiu precis.
Pesti: 3Rasbora, 5neoni,2zebre rosii,4guppy,6corydoras,4 tetra fantome,2 xipho...si 4 melci pomacea,o gramada de alte feluri pe care nu le stiu.
Cu respect...si fiti ingaduitori!(accept orice sfat,critica)
Cele mai bune indicii despre caracterul cuiva sunt:cum trateaza pe cei care nu-i fac niciun bine si cum trateaza pe cei care nu pot riposta