Re: acvariul meu
Ce raspuns sa ti dau?
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Incepatori (apa dulce) » acvariul meu
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Ce raspuns sa ti dau?
Dupa coasa
Cati de i.... :apl
Vad ca marea majoritate s au mutat pe fb, desi am postat acolo, raman fidel acestui forum de la care am invatat multe despre acvaristica.
Mai pun una
Pentru vineri, cine doreste monte carlo moca sa mi scrie. Am cat trei coli A4, de dat. Eu il pun la microbuz tu te duci la eroi (in spate la alpadrino si il ridici), cu conditia de ai da 5 lei soferului, ca doar nu platesc eu )) va astept
Azi
Azi
Frumos gazon ...la partea de hardscape se mai poate lucra.
Bafta!
Frumos gazon
...la partea de hardscape se mai poate lucra.
Bafta!
La partea de hardscape sunt varza, nu ma duce capatzana ))))
Atunci fa-l olandez,ca plantele stii sa le cresti....
Azi
Arata bine gazonul asta.
CO2 bagi sigur, presupun ca si fertilizare...
Imi place cum iti merge gazonul de monte carlo :apl
Multam
Uite o idee de hardscape fara prea multa bataie de cap si nici prea multa imaginatie sa le asezi nu-ti trebuie.
Ca si cioate poti sa folosesti ADA Branch Wood , asa ceva folosesc eu acum la setup-ul smeu sau mai este Lemn Red Moor Aqua Deco sau daca ai timp si chef poti sa cauti in natura cu siguranta ai de unde sa alegi.
Imi place, Marius ! Felicitari, gazonul arata de nota 20!
Asa cum spunea si Bogdan, ai putea incerca si un aranjament de lemne ramificate de care ai putea lega, ca pe moss... monte carlo
Asta ma chinui in seara asta aa fac ))
Uite o idee de hardscape fara prea multa bataie de cap si nici prea multa imaginatie sa le asezi nu-ti trebuie.
Ca si cioate poti sa folosesti ADA Branch Wood , asa ceva folosesc eu acum la setup-ul smeu sau mai este Lemn Red Moor Aqua Deco sau daca ai timp si chef poti sa cauti in natura cu siguranta ai de unde sa alegi.
multumesc de sfat, vad ca le ai :noroc
Gata cu seiryu, sa nu mai aud de ele ))))
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Incepatori (apa dulce) » acvariul meu