Daca tot insisti, hai sa recitim impreuna ce am scris eu de fapt:
El comandante A scris: Reiau ideea: din punctul meu de vedere, daca un adult Amano se vinde cu 5-7 lei de la om la om (iar 7 lei vad ca vrea detritus de la Iasi, care face, la fel ca si tine, un mic comert) in mod cert o neocaridina adult de calitate decenta si culoare intrata de ceva vreme pe piata noastra nu justifica pretul de 5 lei. Asta e bineinteles parerea mea, iar oferta am facut-o in consecinta, ca doar platesc cu banii mei, nu cu ai tai
.
Iar acest punct de vedere e cu atat mai mult valabil daca toti crevetii Amano de la noi sunt importati.
Repet, eu n-am nimic cu faptul ca tu vrei sa iei 5 lei pe un juvenil galben de 1cm. Ceri cat vrei, cine vrea plateste si cu asta basta. Nu inteleg insa de ce ai simtit nevoia sa deschizi aceasta discutie, in conditiile in care pretul propus de mine (si repet, negociabil in functie de calitate samd) nu e nici pe departe absurd.
Deci nu "orice neocaridina" cum sugerezi tu la nici 24 de ore de la discutia noastra ci o neocaridina de calitate decenta si culoare intrata de ceva vreme pe piata noastra.
Ca sa fie si mai clar, sa nu existe echivoc samd: din punctul meu de vedere, cand exista in tara destule populatii din varianta respectiva, iar exemplarele vandute nu au o calitate peste Sakura grade, nu cred ca o neocaridina ar trebui sa se vanda la un pret comparabil cu al unui Amano.
A, daca tu aduci pentru prima oara o varietate noua (sau pe care, din varii motive, n-a mai adus-o nimeni), evident ca nu mai exista reper de pret la asa ceva, singura limita e data de pretul la care cei interesati ar putea sa cumpere respectivii creveti direct de afara, daca tu sari calul cu adaosul.
Sau daca prin selectie obtii exemplare de o calitate exceptionala dintr-o anumita varianta, in mod cert n-o sa fiu eu ala care sa spuna ca ar trebui sa vinzi la pretul la care alt vanzator vinde aceeasi varianta, dar grad Sakura.
Sincer, nu inteleg de ce insisti direct sau indirect cu aceasta discutie care, in mod evident, nu este in avantajul tau. Daca tu crezi ca poti demonstra cumva ca un blue jelly adult (nu mai vorbesc de juvenili
) de calitate obisnuita justifica un pret cu doar 30% mai mic decat al unui Amano, cred ca te inseli grav.
A, sa nu uit
: ai idee care sunt costurile lunare de functionare ale unei firme cu 2-3 angajati in Germania? Asta asa, ca sa punem intr-o perspectiva corecta preturile din linkul dat de tine... 
Asta e boala tipic romaneasca - vezi pe site-ul ala ca o firma din Germania vinde un yellow fire la 1.5 euro (deci 6,7 lei) si ai impresia ca ar fi ieftin sa dai un yellow cu 5 lei in Romania, din acvariul de acasa, eventual si juvenil
No comment...