21 Editat de bogdivaio (2010-03-01 18:09)

Re: Micro si macroelementele din acvariile plantate si carentele acestora

Ce vorbesti?!...fi atent cum il readuc in tema lol

P.S.vezi prima postare lol

22

numai cu SMURD-ul il mai invii! lol:lol::lol:

23 Editat de bogdivaio (2010-03-01 18:13)

gata fratilor toti suntem on-topic..in memoriam "Cenaclul Flacara" tongue

24

Totusi bogdi draga, cand pui poze cu acvariul tau ? lol  pe cuvantul meu de ardelean ca nu o sa-l critic.

P.S: esti si tu ardelean, stii ce zic big_smile

25 Editat de bogdivaio (2010-03-01 18:24)

Totusi bogdi draga, cand pui poze cu acvariul tau ? lol  pe cuvantul meu de ardelean ca nu o sa-l critic.

P.S: esti si tu ardelean, stii ce zic big_smile

...poi la cate boscoane o sa-mi primesc stai sa vad daca nu mi se sparge si acvariul asta lol
...vineri l-am terminat de replantat..deci astept sa treca macar o luna pana sa-i fac poze

26

o luna sad....incaruntesc pana atunci

27

am facut acum ceva poze cu telefonul(aparatul foto l-am dat lui fratemi-o si mi l-a adus fara acumulatori) doar ca nu am cu ce sa le descarc...nu am la mine cablul de date..sper sa le descar zilele astea si sa le postez sa-ti faci o idee

28 Editat de A. Normal (2010-03-01 22:30)

bogdivaio A scris:

...nu pot sa postez sursa pentru ca e un alt forum de acvaristica(sa zicem concurenta)

Ca sa utilizez un termen cunoscut al unui foarte cunoscut actor roman, care mai este si clujean pe deasupra, MAI CIOCOFLENDERE!!! concurenta este in neutronii tai din cutia craniana a cerebelului. Actiuni ca ale tale creaza acea "concurenta" de care vorbesti. Dragule, razboiul rece s-a terminat, cortina de fier a cazut in 89 (poate nu erai nascut pe vremea aia si gugil nu-ti spune daca nu-l intrebi). Asa cum a mai spus cineva de citeva ori pe aici, crezi ca daca ai fi specificat sursa, se supara cineva? Este mai suparator "periatul pe ici, pe colo" si impaunarea ca "articol original".

Daca ai sa cauti cu atentie, o sa mai fasesti un forum cu specific acvaristic in care vei gasi niste tutoriale cu constructia unui capac, a unui filtru intern si a 2 modele de acvarii EXTREM de bine documentate. Ia vezi, te coafeaza acele articole??

In tara orbilor, chiorul este imparat - Tara orbilor / H.G.Wells

29 Editat de bogdivaio (2010-03-02 00:06)

ai dreptatea in legatura cu articolele,le-am vazut si le-am si citit in urma cu ceva vreme,ba chiar mi-am facut si un capac cu ajutorul articolului....am sa fac un copy/paste lol si am sa ma postez si ca autor big_smile poate mai oftic cativa "dinainte de 89",oameni MARI !

...probail ca ai auzit de "tara" Miserupia,cred ca sunt cam 50% miserupist si discutia ta se incadreaza in acele procente...dar imi afecteaza putin Chi-ul lol lol lol,asa ca pa,pa,pa,pa

A.Normal A scris:

concurenta este in neutronii tai din cutia craniana a cerebelului

..mai eu am neuroni dar poate tu te-ai up-gradat si ti-ai pus neutroni lol lol..."lasa-o mai ca merge asa"

Sa sti ca m-am corectat in urma mustrarilor si am facut intocmai cum s-a spus si nu imi voi mai face de cap ..."eu nu am sa mai bat niciodata covoare,pentru ca le doare" sad

P.S."relaxeaza-te si vei da cel mai bun lapte"

P.S.2 daca mai sunt doritori de discutii interminabile,in contradictoriu si jigniri,sunt PREZENT!

P.S.3 i astept si pe cei nascuti inainte de razboaiele de la 101-102 si 105-106