Subiect: Ovio si acvariul
Salut tuturor
o sa vin intr-un minut si cu poze
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Ovio si acvariul
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Salut tuturor
o sa vin intr-un minut si cu poze
1
2
scuzati prezenta scoicilor ....
3
la 47 de mesaje nu esti chiar nou , insa bine ai revenit cu acvariul tau! arata frumusel! ....scoate scoicile, ulcica si incearca sa tunzi o idee din plante! va arata mult mai bine si vei pune in evidenta si decorul! bafta.
mie unu nu imi place.
de ce?
pai scoate scoicile, schimba pozitia la plante, mai ai mult de lucru
p.s. nu ai zis nimic de pesti
mie unu nu imi place.
de ce?
pai scoate scoicile, schimba pozitia la plante, mai ai mult de lucru
p.s. nu ai zis nimic de pesti
merlin...tu ai venit mai tarziu decat ovio..el a zis inca de la inceput de pesti
e cu atat mai trist daca e mai demult pe forum si inca are scoici... parerea mea..
nu conteaza cand apari pe aici, si ce scoti din gusa! merlin are perfecta dreptate numai ca spune lucrurilor pe nume fara perdea ! e bine ca poate !
de acord si eu cu spusele colegilor de mai sus...scoate scoicile si muta putin plantele cele mari catre spatele acvariului,incearca sa-i dai o forma
Bafta!
si eu i-am zis asta lui ovio (scoate mah scoicile alea ca zic astia ca nu ai invatat nimic
)
sincer nu prea ii comentez ca el mi-a dat startul in acvaristica
o sa mai scot di din scoici.
Multa sanatate si iti doresc sa ajungi sa ai un acvariu de vis...!:)
Aici sunt baietii cu criticile, si trebuie sa le iei ca atare, fiindca ei nu-ti doresc raul.. sunt critici constructive!;):)
am o intrebare despre congo tetra .
Sunt rai cu guppy,moly ,neoni,xifo??
Tetra Congo este un peste pasnic ,il poti asocia cu Synodontis, Pelvicachromis, South American tetras, Corydoras, Discus, Glass Catfish. acvariul trebuie sa fie bine plantat cu o acoperire de plante plutitoare pentru a difuza lumina.
da sunt frumosi acesti pesti Synodontis, Pelvicachromis, South American tetras, Corydoras, Discus, Glass Catfish. dar aestu na prea vazut pesti dinastea mai putin cory si am mai vazut South American tetras si discus.
congo tetra sunt pesti de banc? si eu cred ca ar trai foarte bine si cu neoni
congo tetra sunt pesti de banc? si eu cred ca ar trai foarte bine si cu neoni
fac parte din familia characidae si se impaca cu neonii
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Ovio si acvariul