Subiect: lupte intre papagal si severum
am un acvariu cu 2 severum, nu stiu daca sunt pereche
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » lupte intre papagal si severum
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
am un acvariu cu 2 severum, nu stiu daca sunt pereche
si se bat cu cei 2 papagali cu care convietuiesc...
se pot reproduce intre specii? stiu ca papagalul este un hibrid
se musca, scututura aripioarele, au ambele specii in jur de vreo 2 ani, iar papagalii de vreo 2 zile nu mai prea au loc prin acvariu, stand pe linga filtru
cum se cunosc papagalii si severumul?! ce dimorfism sexual e intre ei?
am introdus acum de curand si 6 oscari rosii; esti de parere ca ar trebui sa scot africanii??
i-am primit pentru un acvariu de ciclasoma nigro-albino, ca nu ma vedeam scapat de ei si erau prea mari sa-i mai folosesc ca hrana vie.
oscarii sunt mici, cca 6cm; aveam si 2 scalari , iar dupa 3 zile oscarii am observat ca incep sa aiba aripioare muscate; am scos scalarii; ei sa fi ros aripioarele ,sau africanii?
crezi ca ar trebuii sa scot africanii? sunt 4
mie nu prea imi plac, doar nevestei, mai bine nu ii luam...
...dar totusi cu luptele cum as putea interpreta, nu i-am mai vazut in ultima vreme, dar ar putea sa rreproduca papagal cu severum?
cand sa te mai intreb si unde...stiu ca este offtopic....spune-mi te rog cum se numeste planta din stanga pestisorilor, cea tip plasa.
mersi frumos,voi sterge dupa raspuns ![]()
NU STIU PELLY, ESTE UN TAPET, pentru ca acvariul este realzat pentru ciclide, si deci amenajarea este destul de simpla...
dar am schimbat oarecum ornarea acvariului, insa tapetul l-am lasat; imi place un spate ocupat...
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » lupte intre papagal si severum