Re: Iubitori de GUPPY
tzae ai niste guppy foarte faini...felicitari..sa-ti traiasca
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Iubitori de GUPPY
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
multumesc
acum am mai multi
aaa...si pui
Mariuse i-a fi atent aici ce crai am!
si eu cresc guppy insa nu pot sa ii fotografiez nici cum. cand aprind aparatul se pun in miscare toti. cand il sting pac cu ochii beliti in geam stau si se uita la mine. asa ceva mai rar
dar tot ii prind eu si ii trag in chip
da mancare cand vrei sa le faci poze! sa vezi ce minuni vei face!
Mariuse i-a fi atent aici ce crai am!
mai pune una din profil te rog
Mi`e lene sincer sa caut prin topicuri, dar parca scrisese cineva ca ar cauta niste guppy galbeni asa. Nu ma pricep foarte bine la varietati coloristice, dar omu` tinea mult sa`si ia. Si vroiam sa zic ca a adus la noi la real cta, unii identici cu cei din poza lui. Poate stiti de cine e vorba, si poate il anuntati, cine stie, poate vrea cineva sa ii trimita.
uite din profil
...si inca una!
frumosi
uite din profil
am si eu unul asa
e imens
am doar 2 perechi! ii tin ca remember la cum am inceput acvaristica cu multi ani in urma
daca cineva imi poate da si mie 1-2 gupi mascul de genu ala cu coada lunga numai din oradea sa ma anunte ca mai am 3 femele si guppi din ala nu prea gasesc in magazine, :D id mess:tomy_balog
ms
daca ai drum in arad te pot ajuta eu ca deja nu stiu ce sa mai fac cu ei se inmultesc intruna am bagat anunt shi la donez dar vad ca nu se inghesuie nimeni .
daca erau beta sa vezi ce era atunci erau gramada baieti
am ceva de genul cum este l mine in poza numai ca sant puiuti de 1 luna
din pacate nu am drum in arad
dar daca cumva o sa am te anunt, sau daca ai tu drum in oradea sa ma anunti oki?
asta este dar in oradea nu este piata de pesti?
uite adresa mea de mess clauclaudiu69 mai vb pe acolo
ba este dar nu gasesc atat de frumosi.... daca o sa gasesc cv care o sa-mi placa o sa imi cumpar de aici ca doar nu-i mult 2-3 lei bucata
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Iubitori de GUPPY