Re: nu se mai face nici o intalnire prin mall?
Vin si eu...mi-e indiferent in ce zi...astept sa stabiliti voi...dar:(eu am alta problema maaaare de tot, nu vreti voi sa ne intalnim pe undeva pe unde se fumeaza ??:D
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » nu se mai face nici o intalnire prin mall?
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Vin si eu...mi-e indiferent in ce zi...astept sa stabiliti voi...dar:(eu am alta problema maaaare de tot, nu vreti voi sa ne intalnim pe undeva pe unde se fumeaza ??:D
ca duminica trecuta d-asta am fugit dupa o ora :D:D
...vreau si eu daca se poate plante ramase de dupa curatenia aia a ta , Florin pls...
ma conformez
duminik (daca nu uit iar :LOL::LOL::lol:) iti aduc 3-4-5 pui de valisnernia.
Mai vrea cineva???
ma conformez
![]()
duminik (daca nu uit iar :LOL::LOL::lol:) iti aduc 3-4-5 pui de valisnernia.
Mai vrea cineva???
Doar Valisneria giganteea ai? Eu mai am acum valisneria normala, dar parca as vrea si giganteea ca sa maschez mai repede incalzitorul ca asta pe care o am creste tareeee greu
knd ajungi prin bucuresti iti dau mama tuturor puilor din acvariu meu ca sa maschezi mai repede
:):):) Multumesc Florin! In cursul saptamanii sunt in Bucuresti, lucrez, dar acvariul il am la Giurgiu. Vineri seara dau o fuga pana acasa si revin sambata pe seara
..si poate plec duminica dupa intalnire cu Calli, daca nu il donezi altcuiva si cu "mama" Giganteea
:):):):)
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » nu se mai face nici o intalnire prin mall?