Re: noul lock.
pentru 150l eu zic ca sunt cam multi scalari... acum ca sunt mici nu are nimica dar o sa creasca.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » noul lock.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
pentru 150l eu zic ca sunt cam multi scalari... acum ca sunt mici nu are nimica dar o sa creasca.
mie sincer imi place...dar parca nu da bine gramada aia de "gunoi" acolo
parerea mea
sile poti sa imi zici si mie de unde ti-ai luat pestisorii ?
nici mie nu imi place gramada aia acum...mascheaza piatra de la aerator.pestii i-am luat din piata de la un baiat care are si un magazin linga piata.se ocupa este corect si amabil.are si produse jbl.il recomand tuturor.si tot nu gasesc java.aqua tu nu ai ,ca mi se pare ca esti din craiova...
as vrea sa pun ultima poza ca avatar dar nu imi da voie.poate ma ajuta careva.cica are dimensiunea mai mare pe latime sau lungime:/...
Planta aia din stanga plecostomusului nu este subacvatica, adica nu creste submers. O sa inceapa sa moara si o sa se descompuna incet eliberand substante in apa, care nu prea sunt bune.
as vrea sa pun ultima poza ca avatar dar nu imi da voie.poate ma ajuta careva.cica are dimensiunea mai mare pe latime sau lungime:/...
este prea mare formatul pozei, prelucreaz-o la dimensiuni si o mearga.
nu am java moss ca nici eu nu stiu unde gasesc...imi poti zice si mie te rog frumos toate pet-shopurile pe care le cunosti(cu pesti bineintelse)
incearca si lasa valisneria la locul ei in substrat
cand se vor intinde radacinile va incepe sa creasca, nu o grabi iao mai incet
odata prinsa vei vedea ca va incepe sa se inmulteasca
cu stima
incearca si lasa valisneria la locul ei in substrat
cand se vor intinde radacinile va incepe sa creasca, nu o grabi iao mai incet
odata prinsa vei vedea ca va incepe sa se inmulteasca
cu stima
mi se pare mie sau scalarul ala nu are coada
cum sa nu aiba frate ????????? :lol::lol::lol::lol:
are dar o tine ascunsa, nu vrea sa o arate pt ca e comoara lui nepretuita
aqua,avem petshop asa:PE AMARADIA,la intrare in piata unu la intrare cu bariera si unu la intrarea dinspre olari(pe asta ti-l recomand)unu la podisor pe stefan cel mare,la real sus(au ieftinit plantele),in lapus inzona scolii la garajele alea de parteru turnurilor,pe str nantere langa str ce duce spre sc gen 22 la parterul unui bloc(nenea ala iti raspunde la orice intrebare legata de acvaristica),in cv noua aproape de materna,si inca unu dar nu sunt sigur ca mai este langa pelendava,si binenteles sambata si duminica in piata mare.avem o gramada si totusi aceleasi oferte...era unu mircea de mult care a avut magazin vis-a-vis de clubu ambient in centru langa resr craiova,ala a revolutionat comertu cu pesti la vremea aia,pacat ca a renuntat...
aqua,avem petshop asa:PE AMARADIA,la intrare in piata unu la intrare cu bariera si unu la intrarea dinspre olari(pe asta ti-l recomand)unu la podisor pe stefan cel mare,la real sus(au ieftinit plantele),in lapus inzona scolii la garajele alea de parteru turnurilor,pe str nantere langa str ce duce spre sc gen 22 la parterul unui bloc(nenea ala iti raspunde la orice intrebare legata de acvaristica),in cv noua aproape de materna,si inca unu dar nu sunt sigur ca mai este langa pelendava,si binenteles sambata si duminica in piata mare.avem o gramada si totusi aceleasi oferte...era unu mircea de mult care a avut magazin vis-a-vis de clubu ambient in centru langa resr craiova,ala a revolutionat comertu cu pesti la vremea aia,pacat ca a renuntat...
mersi
mi-ai fost de mare ajutor
sincer nici nu credeam ca sunt asa de multe
scifficus,daca te referi la planta aia care arata ca tulpina de porumb,am luato de la zoomania din real.ei le tin tot scufundate.cum trebuie plantata?
Deasupra apei. Sunt folosite ca plante de paludariu, vivpariu sau in ghiveci pe balcon.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » noul lock.