pelly67 A scris:era vorba de comenzile de pe forum nu de principii! nu inteleg cum poti devenii administrator ? in dex definitia este foarte clara, si mai ales fiind un forum cu tematica cei care pastoresc aceasta comunitate trebuie sa aiba cunostinte solide de acvaristica, exact ca ceilalti administratori care le-au trecut prin mana tone de apa si mii de pesti!userul coco actualmente admin, cu cca. o luna in urma ne spunea ca are un bac de 35 de litri,4 carasi si o roaba de plante de plastic si ii este rusine sa puna poza cu acvariul! .....si acum imi da stiky la mesaje si sfaturi la ce mesaje primesc!
domnul pelly nu vreau sa provoc certuri sau alte discutii contradictorii.
nu pot sa zic ca am cunostinte solide de acvaristica, singur recunosc ca pana mai acum 4-5 luni nici nu intram pe site-uri de genul sa invat. de 5 ani de cand mesteresc cu cubul meu de 35 L pot sa zic ca am experimentat cat de cat. carasi nu am am doar 3 guppy, 3 xifo, 2 cory si 2 creveti red crerry, si plante de plastic( adica aveam pentru ca le-am eliminat cand am vazut importanta plantelor naturale si estetica lor). recunosc ca nu sunt asa de experimentat ca multi alti si nu imi este rusine pentru ca stiu ca toti ati invatat mai mult sau mai putin si ati experimentat pana ati ajuns sa cunoasteti acvaristica.
in legaturile su sfaturile primite am rugat ca cei participanti la forum sa ajute la realizarea unor articole despre acvaristica,oricare ar fi ele. acel articol cu difuzorul din filtru de tigara este interesant si de aceea am rugat sa il posteze acolo pentru a fi accesibil tuturor userilor.
in legatura cu administratorul : joi seara am cautat un subiect de mi-a venit acru pana l-am gasit. si m-am gandit sa ii trimit un mesaj domnului administrator cu niste mici idei pentru a face forumul un pic mai accesibil si mi-am oferit ajutorul in a ajuta acest forum. domnul administrator mi-a cerut numarul de telefon, si am vorbit despre ce si cum. atat doresc sa stiti ca tot ceea ce fac pe acest forum este monitorizat de domnul administrator. nu fac nimic pana ce dansul nu isi da acordul. daca cineva are o idee buna eu il sun discutam si daca intr-adevar decide seful o punem in practica. mai pe scurt nu fac nimic,absolut nimic fara acordul dansului.
daca am gresit imi cer scuze tuturor celor participanti pe acest forum si daca decideti eu pot sa ma retrag si sa devin din nou user. nu vreau sa intervin intr-o comunitate si sa ii stric legaturile care sunt deja formate si eu sunt privit ca un strain.
inca o data imi cer scuze fata de tuturor.