pelly67 A scris:Radule aici este "cafeneaua" mea! poti....puteti sa-mi scrieti ce vrea sufletul fiecaruia! nu ma supar de offtopic si o gramada de termeni "internautici" pe care nu ii inteleg ,(ex. sticky etc) 
:P...vorba cuiva ..."avem atatea probleme in viata reala...."
PS. apropo de buturugi, am Olanestiul si Oltul la 5 minute cu masina ...daca prind semafoarele pe rosu! azi ploua la Ramnic insa in prima zi cu soare am sa dau o fuga pe maluri si am sa fac cateva poze cu buturugi! daca ai vedea ce aduce apa la mal, ca acvarist ti se face rau! este raiul pe pamant in materie de cioate,buturugi si pietre. am sa strang cateva si daca ai timp ti le pun la autocar. le poti ridica din autogara militari din ora in ora.
Multumesc frumos, imi ajunge ce am. Daca tu ai avantajul cu Oltul aproape, sti ce avantaj au Bucurestenii? As adresa intrebarea asta tuturor acvaristilor din capitala si din imprejurimi. Nu stiu citi ar sti sa raspunda. Ma refer la o sursa de plante naturale, aflata la dispzitia oricui o cunoaste ca atare. Lacul Snagov este o sursa pentru procurarea de Vallisneria, vara se vad adevarate paduri subacvatice ale acestei plante. Merge mai greu cu acomodara in acvariu, dar cu rabdare... Gata, nu mai scriu nimic off topic, promit!
Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!