Re: Acvariile si pestii mei(200L,60L,25L)
Cu placere..Cu cat mai repede cu atat mai bine....
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Acvarii medii (apa dulce) » Acvariile si pestii mei(200L,60L,25L)
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Cu placere..Cu cat mai repede cu atat mai bine....
in realitate este mult mai frumos. Succes la 400 L. Dar sper sa nu ma uiti pe mine cu hongi:):):):)
Hongi cred ca doar peste 4-5 luni o sa am
tinem legatura.. dar daca o sa selectezi din puietii pe care le ai, doar sunt prea multi nu?:D
super lorenzo!asta da acvariu de ciclide...eu inca nu am reusit sa fac nimic
tinem legatura.. dar daca o sa selectezi din puietii pe care le ai, doar sunt prea multi nu?:D
Hongi am doar 6 buc. si se pare ca dintre astia doar una este femela.
super lorenzo!asta da acvariu de ciclide...eu inca nu am reusit sa fac nimic
Pacat daca nu ai reusit inca,te-as ajuta cu ceva sfaturi si pestisori
criza asta :)daca nu reusesc s-al vind o sa trec la neoni (cred) pt ca degeaba ma chinui cu ciclide in 60l..asta e de sii imi plac foarte mult pestii tai..poti sa fii mandru de acvariul tau,
Frumos acvariul.Felicitari!:)
Imi place mult background`ul de la acvariul mare. E home`made sau cumparat?
criza asta :)daca nu reusesc s-al vind o sa trec la neoni (cred) pt ca degeaba ma chinui cu ciclide in 60l..asta e
de sii imi plac foarte mult pestii tai..poti sa fii mandru de acvariul tau,
Pune-l acvariul de 60l si aici la vanzare,poate cineva cauta chiar acum...cu 200 lei eu zic ca il vinzi.
Imi place mult background`ul de la acvariul mare. E home`made sau cumparat?
Mersi,este home made din polistiren si ciment
superb acvariu si mai atins la inima cu el pentru ca si eu am vreo 50 de ciclide africane si tot mias mai lua. sai fi mandru de cea ce ai si ceace vei realiza suces. cu respect.
superb acvariu si mai atins la inima cu el pentru ca si eu am vreo 50 de ciclide africane si tot mias mai lua. sai fi mandru de cea ce ai si ceace vei realiza suces. cu respect.
Multumesc dar din pacate in urma unor schimbari si probleme personale trebuie sa vand tot.
Renunti, adica, de tot?! Sau renunti la astea ca sa te apuci de cel de 400l?
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Acvarii medii (apa dulce) » Acvariile si pestii mei(200L,60L,25L)