Subiect: pesti
am un acvariu de 400l dar nu mam hotarit la ce pesti sa pun in el ma poate ajuta cineva cu ceva idei multumesc
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » pesti
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
am un acvariu de 400l dar nu mam hotarit la ce pesti sa pun in el ma poate ajuta cineva cu ceva idei multumesc
inca nu l-am decorat trebuie sa ma hotarasc intii la pesti asa consider si dupa aia il decorez
normal trebuie invers.mai intai decorul,dupaceea pestii
as prefera niste pesti care cresc mai marii si sanitari
mai am un acvariu de 60l cu guppy
In 400l ar duce`o regeste niste ciclide:D
varianta 4: un banc frumos de clownfish, cam 8 bucati, multi corali, cateva nevertebrate, si cativa goby
eu glumeam cu marinii, intai trebuie sa te hotarasti ce fel de pesti vrei (de banc, ciclide, pretentiosi, nepretentiosi). Eu personal intr-un acvariu de 400 L (daca nu il fac marin
:lol: ) as pune ciclide africane, mai ales malawi
. ACum depinde si de gusturile tale, de ex stiu pe cineva care vroia sa puna intr-un acvariu de 368 L doar guppy, sa il umple de guppy
.
deci sugestia mea este : ciclide africane
va multumesc pt sugesti am sa ma gindesc la ele si am sa ma decid o sa va spun la ce decizie am ajuns multam
mi-ar place sa intre mai multi acvaristi sa sa isi dea cu parerea ce ar pune ei in acvariu
Zici tu razvane de pestii marini ai lui mazilu... dar tu repede cu discusi.. tu nu te gandesti ca poate omul e si el mai incepator(acelasi lucru si pentru cezara)...se incepe asa...pestii care sa iti iasa in evidenta ar fi scalarii,vreo 7 bucati,pestii de banc ar fi rasbora,vreo 11 bucati,si sanitari as pune vreo 8-9 cory,diferite varietati de la albino la panda eventual 2 pleco si poate 3-4 botia
dar iti sugerez sa te gandesti mai intai la decor..fa-l natural,cu buturugi si plante frumoase...asigura-te ca le sti denumirile pentru a nu lua o planta pretentioasa..Succes
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » pesti