Subiect: duminica 15.02.2009 plazza romania
deci cine vine? (am inceput sa ne inmultim )
incerc sa mai aduc pui de anubias
daca vrea cineva melci de substrat am cu sutele
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » duminica 15.02.2009 plazza romania
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
deci cine vine? (am inceput sa ne inmultim )
incerc sa mai aduc pui de anubias
daca vrea cineva melci de substrat am cu sutele
Timpu asta e figura mare, deloc nu avem timp sa vorbim tot ce ne pofteste inima, nici 1% din subiecte nu am acoperit
poate e mai bine ca asa ca daca am discuta totu la o singura intalnire ce motiv ar mai avea urmatoarea
ai dreptate dar parca e invers niciodata parca nu acopar toate subiectele si mereu se aduna altele.. dar nu ma plang
Eu ma anunt prezent
Intrebare tampita: De ce duminica? Mi se pare mai comod sambata......unii din noi duminca isi pregatesc copiii de scoala ( calcat haine, bla.bla.bla-uri).Ma bucura faptul ca sunt multi useri din Dr Taberei ( acvaristica asta e boala grea de tot...mai a dracu` decat fumatul, bautul.....)
unii lucreaza si sambata si m-am gandit ca duminik e zii libera "universala".
mie imi e indiferent
Hai sa facem in felul urmator, fiecare ce vine la intalnire saptamana aceasta sa spuna cand ar prefera sambata sau duminica, va ramane stabilita ziua in care se vor anunta mai multi pana vineri ora 20.00.
eu las la aprecierea voastra ca sunt liber in tot week-endul
Duminica cred ca e mai oke pentru toti.. deci asta e votul meu
Si apropo! Sa facem si noi `neshte` poze cand ne strangem in efectiv complet
deci cine se prezinta? mai iau anubias si valisnernia?
eu vin prezent ..:) .. adumi si mie a aaduceti-mi nucaaa de ccoccoss bueeyy .. salut;)
scz pt ca data trecuta nu am fost prezent....poate ca nici nu s-a simtit lipsa mea, dar mia zis razvan ca a-ti fost multi si mie unu mi-a cam parut rau !! eu ma anunt prezent!! Poate ma pricopsiti si pe mine cu ceva plante:D...vrea careva niste Pangasius albi? Sanatate la pasari !!:P
Salutare! Ma anunt si eu prezent si duminica asta. Mie imi este bine duminica...as fi preferat un pic mai tarziu sau o zi in cursul saptamanii, pe seara, insa la cate avem de vorbit..nu ar ajunge sa ne vedem seara, cred ca cel mai bine ar fi in jurul pranzului si totusi, duminica pare o idee buna. Eu sambata nu pot ajunge, decat foarte rar.
deci iau valisnernia aia mare?
@bogdan normal ca ti-am simtit lipsa, nu ti-a zis razvan ca am intrebat de tine ??
deci cine se prezinta? mai iau anubias si valisnernia?
Daca ai mai mult anubias...si te deranjeaza....incerc sa te scap de el:)
Florin, daca vrei neaparat sa scapi de ea, ia-o cu tine. Multumesc mult!
nu vreau sa scap de ele vreau sa va ajut pe voi ca eu donez acum si peste 2 luni donatii si voi altora
.
Incerc sa ajut si eu pe toata lumea
cine mai are plante pe care vrea sa le arunce sa le aduca si se gaseste cineva sa le ia.
@icsim vezi ca iau nuca, sa vii :lol:
imi cer scuze ca nu am avut cum sa ajung....am avut niste ,,invitati`` neinvitati.Poate duminica viitoare.Stau la american beer house
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » duminica 15.02.2009 plazza romania