Re: Caut un film bun?!
Schindler's List ? Mortal film, de 2 ori l-am vazut si inca m-as mai uita la el.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Filme » Caut un film bun?!
Pagini « 1 … 7 8 9 10 11 … 16 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Schindler's List ? Mortal film, de 2 ori l-am vazut si inca m-as mai uita la el.
Superb, trista realitatea, regizata intr`un mare stil. Merita vazut si revazut.
kompan ai pierdut pariul cu Schindler's List..filmul asta l-am vazut cam pe vremea cand eram la cresa ..defat cand a aparut eram pe calsa I
PE PARIU CA NU L-A VAZUT?
ti-am zis ca da!...ai pierdut masina,acvariul si plantatia de pruni!
Schindler's List !!!!!!!!!!!!!!!!
pe asta si fiica-mea l-a vazut...............
The Devil's Tomb ...with Cuba Gooding Jr
si pe asta l-am vazut,cei dret cam slabut film
Mai... Bogdi.... tu esti o enciclopedie de filme...
Mai bine fa o lista cu numele celor care le-ai vazut si cu o bifa la cele care le consideri bune... (sa am si eu de unde ma inspira.. ) si apoi... lasa lumea sa-ti recomande...
Asa o sa ajungi la pagina 1000, iar toate respunsurile tale vor fi "l-am vazut" ...
Lucia pai tu crezi ca eu mai stiu cate filme si mai ales ce filme am vazut?! ...mi-ar trebui o satamna pana sa fac o asemenea lista cat de cat completa
...precis sunt multe filme bune care nu le-am vazut,care mi-au scapt de-a lungul timpului si deasta am si cerut sugestii!...multe din sugestii sunt filme care le-am vazut deja,dar poate ajuta pe altcineva tot ca mine care e in pana de ideei si nu stie la ce film sa se uite...deci facem un bine comun
adevarul ca si eu sunt devorator de filme si toate care le-am propus in proportie de 80% le-am vazut sau sunt scoase si puse in "sala de asteptare"
Cat timp aveti..sau cat de bine vi`l dramuiti ca aveti totusi ocazia sa vedeti atatea filme!? Eu sincer, cand mai apuc asa si am si chef de film, mi`l iau..ma asez si adorm la el...
1.cand ma asez la film nu adorm la el
2.cand e vreme urata afara si nu prea am ce face prin casa
3.cand mai vine prietena mea pe la mine ma mai uit la cate o comedie romantica ...mai rar filme serioase
4.ma mai uit din cand in cand ce filme noi au aparut,le scot si ma uit la ele pe rand in functie de primele 3 puncte
Cam asta e tot secretul meu! :lol:
1. uneori ma trezesc pe la 4 si nu mai pot sa dorm => un film pana merg la birou
2. in weekend ma trezesc la 7 si sotia + fetita dorm pana pe la 9 => film
3. la pranz sotia si fetita dorm=> film
4. zilnic (cand suntem acasa) la ora 10.00 sotia urca sa culce fetita => citit/net/film....sau un pahar de vin pe terasa cu vecinul :lol::lol:
5. bogdivaio si pe mine ma asasineaza ccan ma prinde cu astfel de filme...doar comedii
bogdan> ti-am trimis lista pe mail ai acolo 794 de DVD-uri cu filme de la 2 la 6 pe fiecare CD functie de marimea filmului........
..............cand le termini de vazut pe toate ma anunti!!!:lol::lol::lol:
discurile intre 795 si 820 care mai trebuie sa le adaug in baza le-ai cam vazut..... nu stiu daca tot, dar .........
1. uneori ma trezesc pe la 4 si nu mai pot sa dorm => un film pana merg la birou
2. in weekend ma trezesc la 7 si sotia + fetita dorm pana pe la 9 => film
3. la pranz sotia si fetita dorm=> film
4. zilnic (cand suntem acasa) la ora 10.00 sotia urca sa culce fetita => citit/net/film....sau un pahar de vin pe terasa cu vecinul:lol::lol:
5. bogdivaio si pe mine ma asasineaza ccan ma prinde cu astfel de filme...doar comedii
Sa ma ierte Bogdivaio pentru inca un offtopic, dar nu ma pot abtine....kokos, cati ani ai, ca soacra-mea avea insomnii de-astea cu trezit la ora 4 pe la 60 de ani )))))Looooooooooooool, as dormi de-as rupe!!!!
ms kokos...am sa ma uit prin lista poate,poate gasesc ceva
Bravo...mai ales tu kokos, care am inteles ca esti om ocupat,na... Eu adorm la ele, si daca e sa le vad cu altcineva ma apuca vorbitu sau altele. Auziti, daca tot scrieti atatea filme, faceti si voi macar pe categorii. Daca vrea careva sa caute ceva la care sa se uite sa poate cauta pe genuri, ca vad ca oricum, are de unde alege. E doar o sugestie.
Earthlings Un documentar socant!!
Pentru cine vrea sa-si strice seara, nu recomand persoanelor slabe de inger si clar INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI ''EARTHLINGS este un documentar despre gradul absolut de dependenta al umanitatii fata de animale, dar de asemenea, ilustreaza lipsa noastra completa de respect pentru acesti asa-numiti “furnizori neumaniâ€. EARTHLINGS foloseste camere ascunse si inregistrari nemaiintalnite pentru a cronica practici de zi cu zi a unora dintre cele mai mari industrii din lume, care se bazeaza in intregime pe animale pentru profit .'' http://video.google.com/videoplay?docid … 7308634534
....kokos, cati ani ai, ca soacra-mea avea insomnii de-astea cu trezit la ora 4 pe la 60 de ani
)))))Looooooooooooool, as dormi de-as rupe!!!!
154 am implinit pe 30 februarie....32 fac anul asta in mai.. :lol::lol::lol::lol: sa vezi cand nu pot sa dorm 1-2 saptamani.....zombi curat....al doilea Michael Jackson
:lol::lol::lol:
stresul.....odata am luat 2 pastile de Xanax dupa 2 saptamani de nesomn si am dormit 2 zile nonstop....au spart cei de la hotel usa...sunase sotia ca nu raspund la telefon si s-a speriat..... dar asta mi se intampla la 3 ani odata....
..nu e prea placut, dar totul are un pret...si uneori platim scump.....noroc ca ma uit la filme
:lol::lol::lol::lol:
Earthlings Un documentar socant!!
Pentru cine vrea sa-si strice seara, nu recomand persoanelor slabe de inger si clar INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI ''EARTHLINGS este un documentar despre gradul absolut de dependenta al umanitatii fata de animale, dar de asemenea, ilustreaza lipsa noastra completa de respect pentru acesti asa-numiti “furnizori neumaniâ€. EARTHLINGS foloseste camere ascunse si inregistrari nemaiintalnite pentru a cronica practici de zi cu zi a unora dintre cele mai mari industrii din lume, care se bazeaza in intregime pe animale pentru profit .'' http://video.google.com/videoplay?docid … 7308634534
l-am vazut, dar nu am putut sa ma uit la tot...este absolut groaznic........
Pagini « 1 … 7 8 9 10 11 … 16 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Filme » Caut un film bun?!