461

Re: acvariul meu

zi tu Radule....daca martorii de bord imi arata ca nu am ulei suficient....si cand scot joja imi arata ca este suficient....dupa cine sa ma iau!? tongue:P:P fac unul intern ca la cate plante am nu se va vedea! wink

462

cele mai frumoase poze pentru concurs ies cand se termina inscrierile....Murphy's golden rule lol:lol:

463

azi au stat ca la dentist! lol:lol::lol:

464

golanasii!!!

465

...

466

Ultima si penultima poza chiar ca sunt reusite. Ai niste exemplare frumoase. Sa`ti fie sanatosi.:D

Etiamsi omnes, sed non ego.

467

Cezara A scris:

Ultima si penultima poza chiar ca sunt reusite. Ai niste exemplare frumoase. Sa`ti fie sanatosi.:D

sunt singurii....2!:)

468

doamnelor si domnilor vi-l prezint pe ...mucea!

469

I se potriveste de minune numele. smile)

470

dedicatie pentru Bogdan & Co. care tot nu cred ca chestia aia de la JBL de facut CO2 functioneaza! tongue

471

robertino A scris:

I se potriveste de minune numele. smile)

pe asta l-am gasit cand faceam aditia de fier astazi! este neam cu popey

472

Am in acvariu un neon care ii seamana perfect. Singura diferenta este ca e ros-albastru.:)

473 Editat de pelly67 (2010-04-19 21:17)

robertino A scris:

Am in acvariu un neon care ii seamana perfect. Singura diferenta este ca e ros-albastru.:)

e stelist !!!! daca il vinzi sunt amator smile

474

Pacat nu merge sa ti-l trimit mai simplu pe "send file" cumva. lol
Desi nu cred ca ar fi bucuros sa se desparta de bancul lui de neoni...sunt vreo 20.

475

robertino A scris:

Pacat nu merge sa ti-l trimit mai simplu pe "send file" cumva. lol
Desi nu cred ca ar fi bucuros sa se desparta de bancul lui de neoni...sunt vreo 20.

...stai ca am uitat...am si eu cativa neoni!...toti stelisti!

476

Al meu e dinamovist undercover...iti dai seama ce ar iesi la tine in acvariu...revolta a ultrasilor neoni. smile)

477

Mai Paul,dar ce tare e Mucea al tau lol:lol: lol:lol::lol:..traiasca CO2 in orice varinta big_smile

478

bogdivaio A scris:

Mai Paul,dar ce tare e Mucea al tau lol:lol: lol:lol::lol:..traiasca CO2 in orice varinta big_smile

Mai ales varianta care sta la baza sifonului, care amestecat cu vin... ne ajuta sa vedem plantele asa cum nu sunt, dar ar trebui sa fie lol

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

479

pelly67 A scris:

cele mai frumoase poze pentru concurs ies cand se termina inscrierile....Murphy's golden rule lol:lol:

Mie fotografia asta mi se pare ... splendida..

Life is better with animals... Life is better with friends

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.

480

pelly67 A scris:

doamnelor si domnilor vi-l prezint pe ...mucea!

Eu l-as fi botezat Ochila... smile smile smile

Life is better with animals... Life is better with friends

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.