Re: acvariul meu
zi tu Radule....daca martorii de bord imi arata ca nu am ulei suficient....si cand scot joja imi arata ca este suficient....dupa cine sa ma iau!? :P:P fac unul intern ca la cate plante am nu se va vedea!
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu
Pagini « 1 … 22 23 24 25 26 … 66 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
zi tu Radule....daca martorii de bord imi arata ca nu am ulei suficient....si cand scot joja imi arata ca este suficient....dupa cine sa ma iau!? :P:P fac unul intern ca la cate plante am nu se va vedea!
cele mai frumoase poze pentru concurs ies cand se termina inscrierile....Murphy's golden rule :lol:
azi au stat ca la dentist! :lol::lol:
Ultima si penultima poza chiar ca sunt reusite. Ai niste exemplare frumoase. Sa`ti fie sanatosi.:D
Ultima si penultima poza chiar ca sunt reusite. Ai niste exemplare frumoase. Sa`ti fie sanatosi.:D
sunt singurii....2!:)
doamnelor si domnilor vi-l prezint pe ...mucea!
I se potriveste de minune numele. )
dedicatie pentru Bogdan & Co. care tot nu cred ca chestia aia de la JBL de facut CO2 functioneaza!
I se potriveste de minune numele.
)
pe asta l-am gasit cand faceam aditia de fier astazi! este neam cu popey
Am in acvariu un neon care ii seamana perfect. Singura diferenta este ca e ros-albastru.:)
Am in acvariu un neon care ii seamana perfect. Singura diferenta este ca e ros-albastru.:)
e stelist !!!! daca il vinzi sunt amator
Pacat nu merge sa ti-l trimit mai simplu pe "send file" cumva.
Desi nu cred ca ar fi bucuros sa se desparta de bancul lui de neoni...sunt vreo 20.
Pacat nu merge sa ti-l trimit mai simplu pe "send file" cumva.
Desi nu cred ca ar fi bucuros sa se desparta de bancul lui de neoni...sunt vreo 20.
...stai ca am uitat...am si eu cativa neoni!...toti stelisti!
Al meu e dinamovist undercover...iti dai seama ce ar iesi la tine in acvariu...revolta a ultrasilor neoni. )
Mai Paul,dar ce tare e Mucea al tau :lol:
:lol::lol:..traiasca CO2 in orice varinta
Mai Paul,dar ce tare e Mucea al tau
:lol:
:lol::lol:..traiasca CO2 in orice varinta
Mai ales varianta care sta la baza sifonului, care amestecat cu vin... ne ajuta sa vedem plantele asa cum nu sunt, dar ar trebui sa fie
cele mai frumoase poze pentru concurs ies cand se termina inscrierile....Murphy's golden rule
:lol:
Mie fotografia asta mi se pare ... splendida..
doamnelor si domnilor vi-l prezint pe ...mucea!
Eu l-as fi botezat Ochila...
Pagini « 1 … 22 23 24 25 26 … 66 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu