541

Re: acvariul meu

pelly67 A scris:

ca planta este?

Cred: Alternanthera reineckii 'Pink' (roseafolia)

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

542 Editat de Baracuda (2010-05-07 15:26)

pelly67 A scris:

si asta?
http://s1.postimage.org/8OZKr.jpg

M-as bucura sa fie o varietate de Hygrophila corymbosa. Am indoieli, pentru ca la dimensiunea asta tulpina ar fi trebuit sa fie mai lemnificata iar frunza care se vede in mijloc este rorunjita in virf, ceea ce nu prea este specific pentru varietatile corymbosa.

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

543 Editat de pelly67 (2010-05-11 16:44)

Robert uite-l pe mucea! a mai crescut...:P

544

again mucea!

545

A mai crescut, dar tot ochios este! smile

546 Editat de lup cosmin (2010-05-20 23:15)

Buna Paul tocmai mam uitat la pozele tale ai un acvariu superb si melci sunt frumosi.Trimitemi o poza cu tot acvariul te rog.Si zimi ce planta este cea cu frunze rosi.Am ramas uimit.

547

mucea lol lol lol

Unfortunetaly ,most of the times,The ignorants stand out more than the wise

548 Editat de allexya (2010-05-20 23:34)

mai da maricel e mucea al tau lol ce varsta are, sa ii luam tortulet big_smile pare mai mare decat fetita mea de 3 luni
aa gata am vazut, are o luna big_smile pai hai nu dai de baut ca s-a facut mucea mare? big_smile

Under the sea, under the sea
Darling it's better down where it's wetter
Take it from me
Out in the sun they slave away
While we're devoting full time to floating
Under the sea....

549

allexya A scris:

mai da maricel e mucea al tau lol ce varsta are, sa ii luam tortulet big_smile pare mai mare decat fetita mea de 3 luni
aa gata am vazut, are o luna big_smile pai hai nu dai de baut ca s-a facut mucea mare? big_smile

au fost multi mucea...insa sti care este legea junglei! mai sunt o gramada de guppy insa sa vedem cine scapa!

550 Editat de pelly67 (2010-05-20 23:54)

lup cosmin A scris:

Buna Paul tocmai mam uitat la pozele tale ai un acvariu superb si melci sunt frumosi.Trimitemi o poza cu tot acvariul te rog.Si zimi ce planta este cea cu frunze rosi.Am ramas uimit.

care din ele, sunt 3 specii!cred ca stiu la care te referi...Ludwigia repens "rubin"
Ludwigia repens “Rubin”
- Familia: Onagraceae
- Habitat: America de Nord
- Inaltime: 30-50 cm
- Latime: 5-8 cm
- Luminozitatea: mediu- foarte mare
- Temperatura apei: 15-26o C
- Duritatea apei: 1-20 dGH
- Ph-ul apei: 5,5-8
- Observatii: Aceasta planta este o varietate a speciei prezentata mai sus, diferenta dintre ele fiind ca aceasta varietate are frunzele de un rosu foarte inchis. Planta cu ritm de crestere sustinut si o dificultate foarte mica, dar daca lumina este insuficienta pierde frunzele destul de usor. Mai trebuie stiu faptul ca numele stiintific al plantei inca se discuta.

551

pelly67 A scris:
allexya A scris:

au fost multi mucea...insa sti care este legea junglei! mai sunt o gramada de guppy insa sa vedem cine scapa!

ma uit la ce frumos poate fi un acvariu cu guppy, este superb de-a dreptul. sa-ti traiasca toti mucea!!

Under the sea, under the sea
Darling it's better down where it's wetter
Take it from me
Out in the sun they slave away
While we're devoting full time to floating
Under the sea....

552 Editat de pelly67 (2010-05-24 00:21)

allexya A scris:
pelly67 A scris:
allexya A scris:

ma uit la ce frumos poate fi un acvariu cu guppy, este superb de-a dreptul. sa-ti traiasca toti mucea!!

mersi frumos!...insa nu este un acvariu dedicat acestora, intamplator sunt doar 3 trupeti ,2 masculi si o femela.

553

lucratorii:P

554

serios acum paul !!
saracul melc !!
trebuie lucrat rau !!

555

http://www.acvariidevis.ro/forum/viewto … 668#p41668
am vazut ceva floare rosie pe la tine prin acvariu este cumva nimphea lotus red ??? daca nu imi dai si mie te zic la nenea florin .

556

coco A scris:

am vazut ceva floare rosie pe la tine prin acvariu este cumva nimphea lotus red ??? daca nu imi dai si mie te zic la nenea florin .

Subscriu.....:lol::lol::lol:

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

557

Andi66 A scris:
coco A scris:

Subscriu.....:lol::lol::lol:

Andi mi-ai comentat la cartea de vizita! nu ai fost atent...probabil clopotele de la hells bells lol:lol::lol:

558

coco A scris:

coco cu placere...dar daca te duci la Pitesti!

559

pelly m-am uitat la cartea ta de vizita !!
am vazut ca a disparut jungla si imi place mai mult acuma smile

560

aqua A scris:

pelly m-am uitat la cartea ta de vizita !!
am vazut ca a disparut jungla si imi place mai mult acuma smile

ma bucur Radule ca iti place! de vina e sotia!