Re: acvariul meu
ca planta este?
Cred: Alternanthera reineckii 'Pink' (roseafolia)
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu
Pagini « 1 … 26 27 28 29 30 … 66 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
ca planta este?
Cred: Alternanthera reineckii 'Pink' (roseafolia)
M-as bucura sa fie o varietate de Hygrophila corymbosa. Am indoieli, pentru ca la dimensiunea asta tulpina ar fi trebuit sa fie mai lemnificata iar frunza care se vede in mijloc este rorunjita in virf, ceea ce nu prea este specific pentru varietatile corymbosa.
Robert uite-l pe mucea! a mai crescut...:P
A mai crescut, dar tot ochios este!
Buna Paul tocmai mam uitat la pozele tale ai un acvariu superb si melci sunt frumosi.Trimitemi o poza cu tot acvariul te rog.Si zimi ce planta este cea cu frunze rosi.Am ramas uimit.
mucea
mai da maricel e mucea al tau ce varsta are, sa ii luam tortulet
pare mai mare decat fetita mea de 3 luni
aa gata am vazut, are o luna pai hai nu dai de baut ca s-a facut mucea mare?
mai da maricel e mucea al tau
ce varsta are, sa ii luam tortulet
aa gata am vazut, are o lunapai hai nu dai de baut ca s-a facut mucea mare?
au fost multi mucea...insa sti care este legea junglei! mai sunt o gramada de guppy insa sa vedem cine scapa!
Buna Paul tocmai mam uitat la pozele tale ai un acvariu superb si melci sunt frumosi.Trimitemi o poza cu tot acvariul te rog.Si zimi ce planta este cea cu frunze rosi.Am ramas uimit.
care din ele, sunt 3 specii!cred ca stiu la care te referi...Ludwigia repens "rubin"
Ludwigia repens “Rubinâ€
- Familia: Onagraceae
- Habitat: America de Nord
- Inaltime: 30-50 cm
- Latime: 5-8 cm
- Luminozitatea: mediu- foarte mare
- Temperatura apei: 15-26o C
- Duritatea apei: 1-20 dGH
- Ph-ul apei: 5,5-8
- Observatii: Aceasta planta este o varietate a speciei prezentata mai sus, diferenta dintre ele fiind ca aceasta varietate are frunzele de un rosu foarte inchis. Planta cu ritm de crestere sustinut si o dificultate foarte mica, dar daca lumina este insuficienta pierde frunzele destul de usor. Mai trebuie stiu faptul ca numele stiintific al plantei inca se discuta.
allexya A scris:mai da maricel e mucea al tau
au fost multi mucea...insa sti care este legea junglei! mai sunt o gramada de guppy insa sa vedem cine scapa!
ma uit la ce frumos poate fi un acvariu cu guppy, este superb de-a dreptul. sa-ti traiasca toti mucea!!
pelly67 A scris:allexya A scris:mai da maricel e mucea al tau
ma uit la ce frumos poate fi un acvariu cu guppy, este superb de-a dreptul. sa-ti traiasca toti mucea!!
mersi frumos!...insa nu este un acvariu dedicat acestora, intamplator sunt doar 3 trupeti ,2 masculi si o femela.
serios acum paul !!
saracul melc !!
trebuie lucrat rau !!
http://www.acvariidevis.ro/forum/viewto … 668#p41668
am vazut ceva floare rosie pe la tine prin acvariu este cumva nimphea lotus red ??? daca nu imi dai si mie te zic la nenea florin .
am vazut ceva floare rosie pe la tine prin acvariu este cumva nimphea lotus red ??? daca nu imi dai si mie te zic la nenea florin .
Subscriu.....:lol::lol::lol:
coco A scris:http://www.acvariidevis.ro/forum/viewto … 668#p41668
am vazut ceva floare rosie pe la tine prin acvariu este cumva nimphea lotus red ??? daca nu imi dai si mie te zic la nenea florin .Subscriu.....:lol::lol::lol:
Andi mi-ai comentat la cartea de vizita! nu ai fost atent...probabil clopotele de la hells bells :lol::lol:
coco cu placere...dar daca te duci la Pitesti!
pelly m-am uitat la cartea ta de vizita !!
am vazut ca a disparut jungla si imi place mai mult acuma
pelly m-am uitat la cartea ta de vizita !!
am vazut ca a disparut jungla si imi place mai mult acuma
ma bucur Radule ca iti place! de vina e sotia!
Pagini « 1 … 26 27 28 29 30 … 66 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu