Re: heloo
apoi no intelegi tu... am terminat facultatea insa mai trebuie sa mai rezolv astea
Te-ai gindit ca lemnul de conifere contine rasina specifica, si probabil ca aceasta poate avea efecte nedorite in acvariu?
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » heloo
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
apoi no intelegi tu... am terminat facultatea insa mai trebuie sa mai rezolv astea
Te-ai gindit ca lemnul de conifere contine rasina specifica, si probabil ca aceasta poate avea efecte nedorite in acvariu?
nu ma-am gandit la asta. in sfarsit dupa 4 pagini cineva imi spune ceea ce vreau sa aud. multumesc
nu ma-am gandit la asta. in sfarsit dupa 4 pagini cineva imi spune ceea ce vreau sa aud. multumesc
Nu te grabi, am folosit exprimarea "te-ai gindit", pentru ca asta am facut si eu, am emis o ipoteza, nu stiu daca este valabila, voi afla cind voi absolvi studiile necesare
coco A scris:apoi no intelegi tu... am terminat facultatea insa mai trebuie sa mai rezolv astea
Asa este ,rasina si gazele degajate de aceasta iti poate "steriliza" complet, da chiar complet acvariul
tocmai am cumparat substratul dupa care plangeam atat. l-am luat din baumax la 20 ron 25 kg sub denumire de cuart de gazon. granulatia este de 0,5-2 mm insa dupa masuratorile mele este de 1-2 mm.
cred ca maine dau un restart:D
deci acum puteti sa mai dati sfaturi ce si cum sa mai modific.
tre sa dai o bere la baiatu
:lol:
eu zic ca merg si cateva plante inguste !! ...ce ai tu acolo sunt numai din alea inalte
mai aqua ingust=subtire..poate ai vrut sa spui niste plante de inaltime medie sau mica sa mai puna pe langa cele inalte,ca doar inguste are cateva
mai aqua ingust=subtire..poate ai vrut sa spui niste plante de inaltime medie sau mica sa mai puna pe langa cele inalte,ca doar inguste are cateva
parca imi da impresia de nearanjat ....parca ar trebui si plantele sa fie mai bine aranjate,unele cu altele
le-a mai aranjat,in senusul ca le-a mai grupat putin
daca e sa ma iau dupa tine mai bine ma las pagubas. am vazut cum le ai tu aranjate.
oricum e frumoasa jungla...un lucru de mentionat !!!
planta aceea medie din mijloc trebuie data mai spre margine deoarece imi fura ochii si nu cred ca numai mie...eu as dao mai spre coltul buturugii
daca e sa ma iau dupa tine mai bine ma las pagubas. am vazut cum le ai tu aranjate.
la mine se mai intelege ca eu anume vreau sa fac asa .. eu vreau sa fac layout
poi tocmai de aceea e pusa in mijloc sa iti ia ochii. oricum mie imi place asa
la mine se mai intelege ca eu anume vreau sa fac asa lol .. eu vreau sa fac layout
Ce cuvinte marete folosesti!
am si eu o intrebare pentru coco
de ce ti-ai schimbat numele ?
asa am vrut . pt ca e mai usor de retinut .
asa am vrut . pt ca e mai usor de retinut .
daca esti administrator poti sa iti schimbi numele cand vrei ?
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » heloo