581

Re: acvariul meu

Multumesc de sfat.Chiar am sa urmaresc sa vedem cum pot lua legatura cu el.

582

lup cosmin A scris:

Multumesc de sfat.Chiar am sa urmaresc sa vedem cum pot lua legatura cu el.

ii scri pe privat! daca are sigur vei rezolva problema cu plantele rosii!

583 Editat de lup cosmin (2010-06-06 00:06)

Voi vorbi cu el.De unde este nu sti.

584

lup cosmin A scris:

Voi vori cu el.De unde este nu sti.

Bucuresti

585

Oare trimite si in taraTu de la el ai facut rost de plante.

586

pelly67 A scris:

las natura sa-si urmeze cursul, fara chimicale fara nimic ...doar soare si briza de...la geam lol iar daca ma crezi si din asta dau la wc o gramada din cele de la suprafata fiindca se inmultesc ceva de speriat!

deci ca de obicei - ma crucesc. e clar ceva cu aerul de acolo... nu tu lumina, nu tu fertilizanti, plantele sunt ca in jungla amazoniana lol pai si cu plantele care au nevoie de substrat ce faci? lol
oricum, esti fascinant Paul, eu nici daca mi-as duce la preot plantele nu ar arata atat de frumos ca ale tale, nici in 100 de ani. Jos palaria!!

Under the sea, under the sea
Darling it's better down where it's wetter
Take it from me
Out in the sun they slave away
While we're devoting full time to floating
Under the sea....

587

lup cosmin A scris:

Oare trimite si in taraTu de la el ai facut rost de plante.

cu plantele de la el am inceput

588

allexya A scris:
pelly67 A scris:

las natura sa-si urmeze cursul, fara chimicale fara nimic ...doar soare si briza de...la geam lol iar daca ma crezi si din asta dau la wc o gramada din cele de la suprafata fiindca se inmultesc ceva de speriat!

deci ca de obicei - ma crucesc. e clar ceva cu aerul de acolo... nu tu lumina, nu tu fertilizanti, plantele sunt ca in jungla amazoniana lol pai si cu plantele care au nevoie de substrat ce faci? lol
oricum, esti fascinant Paul, eu nici daca mi-as duce la preot plantele nu ar arata atat de frumos ca ale tale, nici in 100 de ani. Jos palaria!!

iti trimit 2 pungi cu aer de aici! maine sa te duci la autogara militari sa le iei ...pe la 10.00 smile
ai rabdare ,le vei avea si tu la fel! eu ce sa mai zic cand ma uit la ale lui Narcis,Radu,Dan,etc!

589

Hai sa nu vorbim acum de vrajitori lol ei sunt deja peste legile fizicii, pe ce pun ei mana pune si D-zeu norocu' !!

Ma duc sefu' sa traiti lol am castigat la concurs nu? lol
Ti-am zis, cand vin la rude vin la tine doar sa ating acvariul, sa iau si eu putin noroc big_smile sa pui rosu, sa nu deochi lol

Take it from me
Under the sea....

590

sa iei si catelul din poza! lol

591

Ooo cu Bugs big_smile ar adora sa vina in vizita, s-ar juca cu pestisorii lol

Take it from me
Under the sea....

592 Editat de Avatar (2010-06-06 00:58)

lol ce va mai distrati voi pe'aici tongue

Paul, in topicul asta al tau daca vrei sa cauti ceva, nicio sansa sa gasesti smile)

593

lol ce va mai distrati voi pe'aici tongue Paul, in topicul asta al tau daca vrei sa cauti ceva, nicio sansa sa gasesti smile)

ce te intereseaza Dane?...am de la tigai pana la ceasuri vechi, mai nou cineva zicea ca sunt un mare amator de donatii smile

594

Parca era ceva cu si despre muraturi, totusi m-ar interesa cum se face o salata de boeuf (una mai deosebita).

Am vazut ca mai nou se promoveaza userii aici pe forum...ce-a facut aqua de-a fost avansat la rangul de "Avertizat!" ? lol

Paul, nu ma mai tot lauda atat, ca si tu ai reusit sa scoti tot din ce poate oferi o planta, am vazut plante rosii la tine cum rareori vezi prin alte acvarii...si cresc si la tine foarte repede wink

595

Parca era ceva cu si despre muraturi, totusi m-ar interesa cum se face o salata de boeuf (una mai deosebita). Am vazut ca mai nou se promoveaza userii aici pe forum...ce-a facut aqua de-a fost avansat la rangul de "Avertizat!" ? lol Paul, nu ma mai tot lauda atat, ca si tu ai reusit sa scoti tot din ce poate oferi o planta, am vazut plante rosii la tine cum rareori vezi prin alte acvarii...si cresc si la tine foarte repede wink

Eu ar trebui sa intru la categoria ..."Va vine sa credeti ca...." sau cum sa facem dintr-o guma si 2 fire un carucior smile
Aqua..pe numele lui mic Raducu s-a incaierat online cu altcineva si s-au certat ca la usa cortului, drept urmare coco la uns cu titlul mai sus mentionat de tine!

596

Se poate orice, cu putina imaginatie si curaj/ambitie...

Tocmai mi-am luat un parfum azi de 320 lei, am innebunit complet !!! Adevarul e ca de cand exist nu mi-am cumparat niciodata un parfum, doar am primit si am primit si am vreo 6 tipuri de parfum, din care doar 2 sunt goale. Dupa ce-am adulmecat vreo 30 tipuri de parfum, cateva ture de cafea boabe sa nu lesin prin magazine, am ales parfumul : Jean Paul Gaultier Le Male.
Nu mi-a spus nimeni ca e gay insa am dedus eu cand am vazut cum arata sticla de parfum...erau in jurul meu vreo 3 persoane plus tipa care incerca sa ma convinga ca e o alegere foarte buna...dupa vreo 10-15min de holbat la sticla aia, am cedat si l-am cumparat.
Am ajuns acasa si am cautat pe wikipedia...e gay ce mai, dar gay e si Armani si dolce & gabbana si gucci si si si si marea majoritate a marilor designeri (asa incerc eu sa ma linistesc) lol
Eu initial am mers pe Calvin Klein Be...dar cica parfumul ala e mai "gay" decat cel pe care l-am achizitionat azi.

Apropo, tu ce parfum folosesti ? big_smile

597

Se poate orice, cu putina imaginatie si curaj/ambitie... Tocmai mi-am luat un parfum azi de 320 lei, am innebunit complet !!! Adevarul e ca de cand exist nu mi-am cumparat niciodata un parfum, doar am primit si am primit si am vreo 6 tipuri de parfum, din care doar 2 sunt goale. Dupa ce-am adulmecat vreo 30 tipuri de parfum, cateva ture de cafea boabe sa nu lesin prin magazine, am ales parfumul : Jean Paul Gaultier Le Male.
Nu mi-a spus nimeni ca e gay insa am dedus eu cand am vazut cum arata sticla de parfum...erau in jurul meu vreo 3 persoane plus tipa care incerca sa ma convinga ca e o alegere foarte buna...dupa vreo 10-15min de holbat la sticla aia, am cedat si l-am cumparat.
Am ajuns acasa si am cautat pe wikipedia...e gay ce mai, dar gay e si Armani si dolce & gabbana si gucci si si si si marea majoritate a marilor designeri (asa incerc eu sa ma linistesc) lol
Eu initial am mers pe Calvin Klein Be...dar cica parfumul ala e mai "gay" decat cel pe care l-am achizitionat azi. Apropo, tu ce parfum folosesti ? big_smile

mai am ceva 8x4 din '89 si 2 Fa

598

Astea sunt alea de mergi la stropit cu ele, nu ?

599

Astea sunt alea de mergi la stropit cu ele, nu ?

da..... la stropit de vita! la olteni nu e cu stropitul! direct la subiect! smile

600

Acolo e cu "Taci, FA !" si ii dai ... cunosc.

NB: Fa de la spray, nu de la altceva.