Re: acvariul meu
Multumesc de sfat.Chiar am sa urmaresc sa vedem cum pot lua legatura cu el.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu
Pagini « 1 … 28 29 30 31 32 … 66 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
ii scri pe privat! daca are sigur vei rezolva problema cu plantele rosii!
Voi vorbi cu el.De unde este nu sti.
Voi vori cu el.De unde este nu sti.
Bucuresti
las natura sa-si urmeze cursul, fara chimicale fara nimic ...doar soare si briza de...la geam
iar daca ma crezi si din asta dau la wc o gramada din cele de la suprafata fiindca se inmultesc ceva de speriat!
deci ca de obicei - ma crucesc. e clar ceva cu aerul de acolo... nu tu lumina, nu tu fertilizanti, plantele sunt ca in jungla amazoniana pai si cu plantele care au nevoie de substrat ce faci?
oricum, esti fascinant Paul, eu nici daca mi-as duce la preot plantele nu ar arata atat de frumos ca ale tale, nici in 100 de ani. Jos palaria!!
Oare trimite si in taraTu de la el ai facut rost de plante.
cu plantele de la el am inceput
pelly67 A scris:las natura sa-si urmeze cursul, fara chimicale fara nimic ...doar soare si briza de...la geam
iar daca ma crezi si din asta dau la wc o gramada din cele de la suprafata fiindca se inmultesc ceva de speriat!
deci ca de obicei - ma crucesc. e clar ceva cu aerul de acolo... nu tu lumina, nu tu fertilizanti, plantele sunt ca in jungla amazoniana
pai si cu plantele care au nevoie de substrat ce faci?
oricum, esti fascinant Paul, eu nici daca mi-as duce la preot plantele nu ar arata atat de frumos ca ale tale, nici in 100 de ani. Jos palaria!!
iti trimit 2 pungi cu aer de aici! maine sa te duci la autogara militari sa le iei ...pe la 10.00
ai rabdare ,le vei avea si tu la fel! eu ce sa mai zic cand ma uit la ale lui Narcis,Radu,Dan,etc!
Hai sa nu vorbim acum de vrajitori ei sunt deja peste legile fizicii, pe ce pun ei mana pune si D-zeu norocu' !!
Ma duc sefu' sa traiti am castigat la concurs nu?
Ti-am zis, cand vin la rude vin la tine doar sa ating acvariul, sa iau si eu putin noroc sa pui rosu, sa nu deochi
sa iei si catelul din poza!
Ooo cu Bugs ar adora sa vina in vizita, s-ar juca cu pestisorii
ce va mai distrati voi pe'aici
Paul, in topicul asta al tau daca vrei sa cauti ceva, nicio sansa sa gasesti )
ce va mai distrati voi pe'aici
Paul, in topicul asta al tau daca vrei sa cauti ceva, nicio sansa sa gasesti
)
ce te intereseaza Dane?...am de la tigai pana la ceasuri vechi, mai nou cineva zicea ca sunt un mare amator de donatii
Parca era ceva cu si despre muraturi, totusi m-ar interesa cum se face o salata de boeuf (una mai deosebita).
Am vazut ca mai nou se promoveaza userii aici pe forum...ce-a facut aqua de-a fost avansat la rangul de "Avertizat!" ?
Paul, nu ma mai tot lauda atat, ca si tu ai reusit sa scoti tot din ce poate oferi o planta, am vazut plante rosii la tine cum rareori vezi prin alte acvarii...si cresc si la tine foarte repede
Parca era ceva cu si despre muraturi, totusi m-ar interesa cum se face o salata de boeuf (una mai deosebita). Am vazut ca mai nou se promoveaza userii aici pe forum...ce-a facut aqua de-a fost avansat la rangul de "Avertizat!" ?
Paul, nu ma mai tot lauda atat, ca si tu ai reusit sa scoti tot din ce poate oferi o planta, am vazut plante rosii la tine cum rareori vezi prin alte acvarii...si cresc si la tine foarte repede
Eu ar trebui sa intru la categoria ..."Va vine sa credeti ca...." sau cum sa facem dintr-o guma si 2 fire un carucior
Aqua..pe numele lui mic Raducu s-a incaierat online cu altcineva si s-au certat ca la usa cortului, drept urmare coco la uns cu titlul mai sus mentionat de tine!
Se poate orice, cu putina imaginatie si curaj/ambitie...
Tocmai mi-am luat un parfum azi de 320 lei, am innebunit complet !!! Adevarul e ca de cand exist nu mi-am cumparat niciodata un parfum, doar am primit si am primit si am vreo 6 tipuri de parfum, din care doar 2 sunt goale. Dupa ce-am adulmecat vreo 30 tipuri de parfum, cateva ture de cafea boabe sa nu lesin prin magazine, am ales parfumul : Jean Paul Gaultier Le Male.
Nu mi-a spus nimeni ca e gay insa am dedus eu cand am vazut cum arata sticla de parfum...erau in jurul meu vreo 3 persoane plus tipa care incerca sa ma convinga ca e o alegere foarte buna...dupa vreo 10-15min de holbat la sticla aia, am cedat si l-am cumparat.
Am ajuns acasa si am cautat pe wikipedia...e gay ce mai, dar gay e si Armani si dolce & gabbana si gucci si si si si marea majoritate a marilor designeri (asa incerc eu sa ma linistesc)
Eu initial am mers pe Calvin Klein Be...dar cica parfumul ala e mai "gay" decat cel pe care l-am achizitionat azi.
Apropo, tu ce parfum folosesti ?
Se poate orice, cu putina imaginatie si curaj/ambitie... Tocmai mi-am luat un parfum azi de 320 lei, am innebunit complet !!! Adevarul e ca de cand exist nu mi-am cumparat niciodata un parfum, doar am primit si am primit si am vreo 6 tipuri de parfum, din care doar 2 sunt goale. Dupa ce-am adulmecat vreo 30 tipuri de parfum, cateva ture de cafea boabe sa nu lesin prin magazine, am ales parfumul : Jean Paul Gaultier Le Male.
Nu mi-a spus nimeni ca e gay insa am dedus eu cand am vazut cum arata sticla de parfum...erau in jurul meu vreo 3 persoane plus tipa care incerca sa ma convinga ca e o alegere foarte buna...dupa vreo 10-15min de holbat la sticla aia, am cedat si l-am cumparat.
Am ajuns acasa si am cautat pe wikipedia...e gay ce mai, dar gay e si Armani si dolce & gabbana si gucci si si si si marea majoritate a marilor designeri (asa incerc eu sa ma linistesc)
Eu initial am mers pe Calvin Klein Be...dar cica parfumul ala e mai "gay" decat cel pe care l-am achizitionat azi. Apropo, tu ce parfum folosesti ?
mai am ceva 8x4 din '89 si 2 Fa
Astea sunt alea de mergi la stropit cu ele, nu ?
da..... la stropit de vita! la olteni nu e cu stropitul! direct la subiect!
Pagini « 1 … 28 29 30 31 32 … 66 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu