601

Re: acvariul meu

Acolo e cu "Taci, FA !" si ii dai ... cunosc. NB: Fa de la spray, nu de la altceva.

nu mai este demult asa! s-au schimbat vremurile....au pus si la noi asfalt!

602

Degeaba au pus asfalt, daca sunt...gropi.

Gata, tac. tongue

603

Mos o tai la culcare, ca nu mai ma tin balamalele! La ora asta se doarme nu se scutura tastatura de praf lol

604

Te apuci de gresat maine ? tongue

Somn usor.

605

Tocmai mi-am luat un parfum azi de 320 lei, am innebunit complet !!!

Cati mililitri are parfumul?

606 Editat de Avatar (2010-06-06 02:19)

robertino A scris:

Tocmai mi-am luat un parfum azi de 320 lei, am innebunit complet !!!

Cati mililitri are parfumul?

120ml. Dar frizeaza homosexualitatea frate sad daca cauti pe google si vezi ce publicitate i se face parfumului...
Asta e, miroase bine, asta conteaza tongue

Uite, un exemplu:

http://img683.imageshack.us/img683/4246/lemale.jpg

Cred ca acest Gaultier are ceva fantezii cu marinarii...

607

Vazusem de 200 ml la 320 lei de asta te intrebasem.
JP Gaultier este gay...asa se explica treaba cu parfumul. smile

608

Da, m-am prins ca e gay, asta ziceam, sunt multi designeri gay. Costul preturilor difera de la magazin la magazin, pe net gasesti si cu 250lei, intrebarea e, sunt oare originale ? Poate ai auzit de cele 17tone(sau 38tone) de parfumuri contrafacute confiscate la vama, le imita atat de bine....ma rog, eu l-am luat de la Sephora.

609

Depinde de sursa...unde m-am uitat eu, cel care le vinde o face de 5 ani, are pe un forum vreo 100 de pagini cu intrebari, cereri si feedback-uri si nu am observat sa zica cineva lucruri aiurea despre marfa sa...deci banuiesc ca sunt ok.

610

Da, m-am prins ca e gay, asta ziceam, sunt multi designeri gay. Costul preturilor difera de la magazin la magazin, pe net gasesti si cu 250lei, intrebarea e, sunt oare originale ? Poate ai auzit de cele 17tone(sau 38tone) de parfumuri contrafacute confiscate la vama, le imita atat de bine....ma rog, eu l-am luat de la Sephora.

eheee, stai linistit ca si la magazin golanasii de la "fabrica" sunt pe mana cu vanzatorii! sunt atat de bine contrafacute ca trebuie sa fi super expert sa-ti dai seama. am un tovaras care si-a furat-o cu asa ceva de la un super magazin de fite si flatuatii!

611

Asa e din pacate...totusi ma gandesc ca sunt rare cazurile astea in care sa gasesti parfumuri contrafacute prin magazinele de renume (adica nu vad de ce s-ar risca)... mai degraba prin astea de pe net smile

612

Railor! dezamagiti omu`! Dane,indiferent cum si de unde e parfumul,daca iti place mirosul,nu se transforma in scurt timp si persista cateva ore ,ce-ti pasa daca e facut via Paris sau via Faurei ?

613

Persista asta, m-am trezit si miros asternuturile a parfum, discret, exact cum imi place. La reviews doar lucruri bune despre el, se pare ca doamnele il fac cadou barbatilor, si toata lumea e multumita de el...persista lejer o zi intreaga, daca pulverizezi o data, maxim de doua ori de la o distanta de un brat fata de corp, dupa care te rotesti in zona cu parfumul sau alta tehnica, direct pe gat, in zona pulsului, doar ca acolo se va simti mai intens big_smile eh, sunt tehnici interesante, dar nu-l mai plictisesc pe Paul tongue

http://www.sephora.com/browse/product.j … goryId=B70

Poate e tentata vreo doamna/domnisoara sa-l faca cadou cuiva...

614

Normal Dane,e o intreaga arta alegerea unui parfum,criterii de alegere in afara de miros le prima vedere,reprezinta temperatura respectiv iarna/vara,multe arome se schimba complet la diversele temperaturi,tipul de piele al celui ce alege,gras,mediu,uscat.Un parfum nu se alege asa la prima vedere,se pulverizeaza pe incheietura mainii ,partea de interior a mainii la dame partea din exterior la barbati,se verifica mirosul pe decursul a cateva ore ,cum si in ce fel s-a schimbat schimbat ,daca e nevoie se mai repeta o data .Da .zona care provoaca o raspandire a mirosului mare este intradevar incheietura mainii si gat zona arterelor principale.
Hai ca v-am plictisit! smile
Sa revenim la topicul lui Paul!
Foarte frumos Paul,imi place cum ai aranjat,se vede clar rafinamentul dobandit in aranjamentul plantelor acvatice.Daca imi permiti smile totusi ,asi insista si pe un gazon,Marsileea Hirsuta cu cele mai mari sanse de mers bine sau chiar ai putea incerca cu HC merge si cu lumina redusa...
Bravo Paul!

615

oookk.... inseamna ca tre sa fac front comun cu Cezara si Lucia sa vorbim despre spume de ras si offside-uri. Paul, sa iti traiasca topicul, chiar gasesti de toate aici lol acum stiu ce ii cumpar alui meu de ziua lui ca tot eram in pana de idei lol

Under the sea, under the sea
Darling it's better down where it's wetter
Take it from me
Out in the sun they slave away
While we're devoting full time to floating
Under the sea....

616

Parfumurile sunt si pentru "ei" dar sunt destinate tot pentru "ele"! smile
De ce nu? Mor cand vad in galeriile de parfumuri pe cate unul/una, miroase parfumul scurt si il pune in cos.Mda e si asta un cult!

617

Poate stie parfumul dinainte si se duce chitit sa il ia. smile

618 Editat de Avatar (2010-06-06 20:27)

Eh da, asta e snobism deja. Eu am fost doar la 3 magazine, insa am petrecut ore bune pe-acolo, in final la parfumul asta m-am uitat cred vreo 10-15min dupa care l-am cumparat. Cum am spus, noroc cu boabele de cafea, altfel lesini dupa 15-20 de parfumuri incercate big_smile

Mai e un parfum mortal pe care il recomand, macar sa-l incercati. Este unul de la diesel, de fapt sunt doua, din care unul e recent aparut, iar altul putin mai vechi.

"Fuel For Life" si "Only the Brave"  primul miroase foarte foarte bine, dar e scump si vorbim de 30ml undeva la peste 200ron, dar si cel de-al doilea (mai recent aparut) miroase super.

619

allexya A scris:

. Paul, sa iti traiasca topicul, chiar gasesti de toate aici lol acum stiu ce ii cumpar alui meu de ziua lui ca tot eram in pana de idei lol

Propun schimbarea numelui topicului in "Cafeneaua lui Paul". smile)

620 Editat de allexya (2010-06-06 20:33)

"Fuel For Life" si "Only the Brave"  primul miroase foarte foarte bine, dar e scump si vorbim de 30ml undeva la peste 200ron, dar si cel de-al doilea (mai recent aparut) miroase super.

Vai ce bine miroase primul!! Tot scump e? ca e deja de 2 ani pe piata, daca nu mai mult.

Na sa ma bag si eu, parfum de barbati care miroase superb este Euphoria for Men sau The One de la CK, mie imi plac la nebunie big_smile

Robertino are dreptate, in general noi stim deja ce vrem si il luam direct big_smile Ni se termina ce avem acasa sau ne-am sfatuit deja 10 ore cu prietenele ce sa ne luam lol

Under the sea, under the sea
Darling it's better down where it's wetter
Take it from me
Out in the sun they slave away
While we're devoting full time to floating
Under the sea....