621

Re: acvariul meu

robertino A scris:
allexya A scris:

. Paul, sa iti traiasca topicul, chiar gasesti de toate aici lol acum stiu ce ii cumpar alui meu de ziua lui ca tot eram in pana de idei lol

Propun schimbarea numelui topicului in "Cafeneaua lui Paul". smile)

Sustin motiunea big_smile

Under the sea, under the sea
Darling it's better down where it's wetter
Take it from me
Out in the sun they slave away
While we're devoting full time to floating
Under the sea....

622

Doamne...:)) si eu sunt de acord. Clar "Cafeneaua lui Paul". Apropo de lucruri ....mai ciudate. Mai zilele trecute mi`am luat si eu o camasa barbateasca:)) Mi`a placut asa mult. Acum o port prin casa:)

Etiamsi omnes, sed non ego.

623 Editat de Avatar (2010-06-06 21:01)

Gata...am deschis un topic nou, ca ne-a injura Paul de numa-numa tongue continuam acolo daca doriti.

Paul, scuzele de rigoare ! (chit ca stiu ce vei spune)

624

mai Dane eu unul nu ma pot supara pe nimeni de pe aici si puteti comenta ce vreti si ce nu vreti! offtopic, LoL, etc imi sunt straine asa ca la lupta! tongue

625

Cafeneaua lui Paul: deschidere: 10:00 dimineata; inchiderea: deschis pana la ultimul client big_smile

Mi-am luat plantute rosii, mi-am luat plantute rosii big_smile big_smile Saru mana Paul de sfat, e foarte frumoasa big_smile si mi-am gasit si endler, ai fost norocul meu big_smile

Under the sea, under the sea
Darling it's better down where it's wetter
Take it from me
Out in the sun they slave away
While we're devoting full time to floating
Under the sea....

626

ok, vreau un frappe. Mai voi stiati de acest magazin online :  http://www.tropheus.ro/shop

Dar au preturi buneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, mi-am comandat doua nano'uri big_smile de 8l respectiv de 13

627

allexya A scris:

Cafeneaua lui Paul: deschidere: 10:00 dimineata; inchiderea: deschis pana la ultimul client big_smile Mi-am luat plantute rosii, mi-am luat plantute rosii big_smile big_smile Saru mana Paul de sfat, e foarte frumoasa big_smile si mi-am gasit si endler, ai fost norocul meu big_smile

....sa nu te mai prind ca-mi zici saru mana!...nu sunt popa! ma bucur pentru tine ca ti-ai gasit plantele dorite! lumina,fe. si daca poti un strop de co2!

628

ok, vreau un frappe. Mai voi stiati de acest magazin online : http://www.tropheus.ro/shop Dar au preturi buneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, mi-am comandat doua nano'uri big_smile de 8l respectiv de 13

am luat si eu de la ei cateva mizilic-uri! sunt seriosi si daca cauti cu atentie gasesti lucruri la preturi bune!

629

Paul abia astept sa vad covorasul la tine in bazin,deja fluier de nerabdare...se aude?:)

630

pelly67 A scris:

ok, vreau un frappe. Mai voi stiati de acest magazin online : http://www.tropheus.ro/shop Dar au preturi buneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, mi-am comandat doua nano'uri big_smile de 8l respectiv de 13

am luat si eu de la ei cateva mizilic-uri! sunt seriosi si daca cauti cu atentie gasesti lucruri la preturi bune!

asta ziceam si eu, au preturi foarte bune, am dat comanda deja, saptamana asta ar trebui sa ajunga prin fancargou.

631

narcis.b A scris:

Paul abia astept sa vad covorasul la tine in bazin,deja fluier de nerabdare...se aude?:)

iti dai seama daca iese!!!!!...dau peste cap canoanele in acvaristica,....... cu 15W smile

632

Insist sa cred ca Glosso nu se va lasa pacalita.Marsileea poate desi va avea un ritm lent...

633

narcis.b A scris:

Insist sa cred ca Glosso nu se va lasa pacalita.Marsileea poate desi va avea un ritm lent...

maine pun si al doilea neon! sa vedem ce o sa iasa! imi cam este frica sa nu sar in alge

634

Paul si lupta cu algele are frumusetea ei! smile Daca urmezi pasii trimisi nu ai cum sa faci alga.Numai bine ,in prima saptamana se va adapta si glosso apoi sa te tii! O plantezi un cuiburi de cate 2 plantute.

635

narcis.b A scris:

Paul si lupta cu algele are frumusetea ei! smile Daca urmezi pasii trimisi nu ai cum sa faci alga.Numai bine ,in prima saptamana se va adapta si glosso apoi sa te tii! O plantezi un cuiburi de cate 2 plantute.

da sa traiti!

636

narcis....ce mai faci? tongue....te-ai dat la fund? lol

637 Editat de pelly67 (2010-06-10 12:07)

narcis!!!! auzi ecoul?

638

lol;):cool: Mda
Ce sa mai zic Paul,tu nu vrei sa pui poze cu covorul tau...pe forum...sunt doar probleme ...spirituale...departe rau de putinul ,da foarte putinul la care ma pricep,scapeurile...Radu e suparat si nu vrea sa ne umple si noua 3-4 pagini in stilul lui unic si placut...Dan e suparat pe "iarba"lui si vrea sa dea cu coasa...Lucia asemeni nu ne invredniceste cu ateva cuvinte,din cele "pansament de suflet" ...cam asta e....in rest nebunie ,belea,totul e super! smile

639 Editat de pelly67 (2010-06-10 18:34)

Dragi compatrioti...parca asa se zice lol....covorul a fost plantat, lasam cateva ore sa se mai limpezeasca si spre seara, pe la 20.00-21.00 bagam pozele tongue
Sfat pentru cei cu nervii slabi....e belea la plantat Glossostigma si hirsuta ! PS. Plantele venite de la Codrut au ajuns ok. si au fost de cea mai buna calitate! Este un mare mester in ambalare si trimitere plante! Apelati cu incredere!

640

Da nu cu penseta ai plantat gazonul?!...abia astept pozele sa-mi fac o idee ca pe saptamna viitoare ma apuc si e de redecorat..cred ca il pun pe Dan sa-mi faca proiectul lol:lol: