1

Subiect: Salutare

Salutare , ma numesc Alex sunt din Bucuresti si sunt pasionat de betta !

----       Member BCR      ----

2

Re: Salutare

salut si bine ai venit. hai cu mai multe detalii si poze. cat de multe. si ia-te de mana cu robertino ca si el e cu bettani si in curand ma alatur si eu gastii voastre.

3 Editat de crb (2010-06-10 01:23)

Blue orange dragon OHM si in curand alte poze cu ce mai am !

4

daca e rosu cu albastru si e stelist poti sa mi-l trimiti mie:lol::lol::lol:

Bine ai venit pe-aici! smile
Coco, ai deja un stelist promis de la mine. smile Dar vad ca tu vrei sa ii aduni pe toti...sau ai auzit ca n-are Steaua unde sa joace in sezonul urmator si te-ai gandit sa o muti la Intorsura-Buzaului. smile)

PS: sunt dinamovist. smile

6

daca mi-ai promis tu unul atunci il astept pe acela de la tine. dar ros-albastru sa fie big_smilelol:lol::lol::lol:

E posibil sa aiba si ceva alb, pe langa rosu si albastru...dar nu e problema, va fi francez. wink

8

Rober dai unul alb rosu  sa ii faci o mica aroganta big_smile ps : tot dinamovist

9

Bine ai venit! sa speram ca nu doar in vizita....frumos exemplarul si sa-ti traiasca.

Sa auzim numai de bine si "vive la france".....ca sa-l parafrazez pe colegul "robertino". wink

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

10

Bine ai venit! smile)

Frumos pestiuc! Cum il cheama?
smile

Life is better with animals... Life is better with friends

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.

11

Nu le dau nume pestilor sorry smile , il cheama cum vrei tu sa ii spui smile

12

Ai pus-o...intri in gura Luciei...:) Cum sa nu le dai nume pestilor?? smile)

13

ini pare rau robertino dar .... la mine nici pisica nu are nume o cheama pisi smile)