Re: Proiecte de amenajari interioare
Asa e Paul....ne-ar prinde bine cateva zile la pensiunea lu' domnu Bogdan, sa stam intinsi pe gazonul ala mortal al lui pe care il tunde cu multa pasiune si devotament
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Proiecte de amenajari interioare
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Asa e Paul....ne-ar prinde bine cateva zile la pensiunea lu' domnu Bogdan, sa stam intinsi pe gazonul ala mortal al lui pe care il tunde cu multa pasiune si devotament
Va astept cu drag dar nu este a mea,cand o sa am ceva pe numele meu atunci mai zic si eu pana atunci muncim si iar muncim
Va astept cu drag dar nu este a mea,cand o sa am ceva pe numele meu atunci mai zic si eu pana atunci muncim si iar muncim
fi fericit ca nu ai inca nimic pe numele tau.....primele lucruri minunate pe numele tau vor fi facturile, sa vezi atunci bucurie!
Aici ai mare dreptate Paul si sa vezi ce facturi inca ,vai de capu meu...Dane facem de-o trupa de talhari?! ca si asa ti-am stricat topicul
Care topic ? ) serios, eu ma bag daca se aduna gasca
Radu ai zis ca va merge sigur....
ba nebunilor care ati postat baia aia cu fundal marin?? acum numai la aia ma gandesc si tare imi e ca o sa dau in boala daca nu mi-o fac. sper sa fie scumpa a draq sa ma abtin de la asa ceva!!!
ma dar decat talhari,hai sa ne facem haiduci!!! colindam codrii desi si verzi si ne batem cu ursii,macar aia se bat in lupta dreapta nu miseleste :lol::lol::lol::lol::lol:
Ca sa nu mai deschid un alt topic, voi posta tot aici. Pentru ca ma pricep cat de cat si la desenat in creion, am sa va arat cateva desene, pe care am reusit sa le scanez :
Si pentru ca sunt intr-o dispozitie buna, am sa fac cate un desen, cel mult doua pe saptamana fiecarui membru care e interesat. Am nevoie doar de o poza cat mai clara.
Inscrierile se pot face aici, si ma voi apuca de desenat in ordinea mesajelor primite.
Desenele pe care ni le-ai aratat inseamna arta, nu doar ca te pricepi cat de cat la desen.
Felicitari!
Hai sa fiu primul care te pune la treaba.:) Uite o poza de la pescuit.:)
Cosmine, baga pe e-mail poza, la rezolutia care e. Poti sa o uploadezi pe imageshack.us, dupa care pui linkul pe e-mail Cu cat vad mai clar detaliile, ochi, nas, gura, etc, cu atat desenul va iesi mai aproape de realitate.
nud faci?
Intrebarea asta mi-a fost pusa de "n" ori....doar ca nu din partea unui barbat
nud faci?
:lol::lol::lol:
Dane m-ai surprins placut,omule ai mare talent...am sa-ti trim si eu o poza pe mail
Ok Bogdane, aia dupa tranta cu scooteru' ?
Intrebarea asta mi-a fost pusa de "n" ori....doar ca nu din partea unui barbat
niciodata nu este prea tarziu! vroiam sa te mai bine dispun, fiindca cred ca treci printr-o perioada mai dificila. Tatal meu desena si picta deosebit si apreciez tare mult acest tip de oameni care au daruri lasate de la Dumnezeu!...bineinteles si multa munca caci doar harul nu ajunge!
:lol::lol::lol:...merge si aia dar vreau sa-ti trim una cu mine si iubita..sa-mi faci un portret de familie
:lol::lol:
Avatar A scris:Intrebarea asta mi-a fost pusa de "n" ori....doar ca nu din partea unui barbat
niciodata nu este prea tarziu!
vroiam sa te mai bine dispun, fiindca cred ca treci printr-o perioada mai dificila. Tatal meu desena si picta deosebit si apreciez tare mult acest tip de oameni care au daruri lasate de la Dumnezeu!...bineinteles si multa munca caci doar harul nu ajunge!
Mi-a trecut Paul, am fost suparat aseara, azi e o alta zi, e soare, cald, frumos afara. Si sunt convins ca tatal tau e un om sensibil, nu ?
Iti multumesc.
:lol::lol::lol:...merge si aia dar vreau sa-ti trim una cu mine si iubita..sa-mi faci un portret de familie
:lol::lol:
Bun...baga pe e-mail, acum tre sa fug ca am ceva treaba.
pelly67 A scris:Avatar A scris:Intrebarea asta mi-a fost pusa de "n" ori....doar ca nu din partea unui barbat
niciodata nu este prea tarziu!
vroiam sa te mai bine dispun, fiindca cred ca treci printr-o perioada mai dificila. Tatal meu desena si picta deosebit si apreciez tare mult acest tip de oameni care au daruri lasate de la Dumnezeu!...bineinteles si multa munca caci doar harul nu ajunge!
Mi-a trecut Paul, am fost suparat aseara, azi e o alta zi, e soare, cald, frumos afara. Si sunt convins ca tatal tau e un om sensibil, nu ?
Iti multumesc.
offf....da ...a fost!
Am trimis poza si pe mail, dar nu stiu daca a ajuns la tine...nu apare la trimise la mine.
Pun linkul si aici: http://img405.imageshack.us/img405/4246/photo0399r.jpg .
Nu e rezoluita prea buna, din cate mi-aduc aminte e facuta cu telefonul poza, dar am vazut ca salvata in calculator, si apoi marita in windows photo viewer de exemplu, detaliile se vad destul de clar.
Sper sa fie ok.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Proiecte de amenajari interioare